Luell.
Maruelle

𓍢ִ໋🌷͙֒ she, a princess who lives in a fairy-tale 𖹭

Illinois
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
𓍢ִ໋🌷͙֒ Say something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
tunAa! 😼 · 5 answers · 5mo

guys kalau ngobrol sama org yg conkill jawab pendek mulu aku harus apa ya, ENERGINYA BENERAN GA MATCH SAMA AKU. tapi kalau aku ghostingin, nerasa gaenak banget

exe · 8 answers · 11mo

akhir akhir ini lagi suka dengerin lagu apa?

Sol. · 15 answers · 11mo

selamat hari jumat. kasih aku rekomendasi film, series, atau drama yang menurut kalian WAJIB DAN HARUS banget ditonton dong. sama sebutin platform legalnya yah kalo bisa. terima kasihhh! <3

tunAa! 😼 · 19 answers · 11mo

You're enough just as you are, don't let anyone tell you otherwise. Embrace the things that make you unique. I'm so proud of you for doing your best, I don't know what are you going trough but you're going to get through it, keep going!!

Anonyme. · 11mo

Sok asik

akhirnya tiba juga giliran gue kena hate speech. makasih yah. ini hate speech pertamaku setelah on di akun elian selama beberapa bulan terakhir. maaf kalo gw sok asik, ke depannya gw akan lebih sok asik lg. mana matamu ini mataku mata kanan mataku mata mata HAHHHHHH.

Anonyme. · 11mo

Akhir-akhir ini lagi sibuk apa?

Anonyme. · 11mo

Siapa aja yang chat lu di tele selain gw

haeL · 6 answers · 1y

what’s y’all current obsession??

let me say that i’ve been dying to find another obsession since everything starts to seem uninteresting lately.

Cameron · 7 answers · 12mo

Now that weekend is around the corner, make sure to remember you guys have done your best during your weekday. Make sure to enjoy your weekend to the most, people.

i have finally met another weekend after a very tiring weekday(s). i hope you spend your weekend well, Cameron.

SKYLAR. · 6 answers · 12mo

are you a night owl or morning person?

tunAa! 😼 · 15 answers · 1y

siapa yang mau gue taksir? Langsung aja lah kita sat set dman (rill), feeling lonely

Cameron · 8 answers · 1y

If you ever have the chance to have someone that you truly loves, which song would you associate and give to them?

probably i will give them Sal Priadi's song which title is "Kita Usahakan Rumah Itu"

Anonyme. · 1y

Do you believe Satan is in music?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link