Juna.
Pradiktakusuma
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
This is the right place where you can ask me anything!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Siapa, ya? · 3mo

How do you love?

I’m not sure. My heart choose. But based on real loves I experienced, I love a person by the different charms they have. One, having a thousand dreams and goals and willing to live, a genius, I love how she live her life. Second, I love a woman who loves her family no matter what happened inside, and tried her best—with a support you give. I love how she care about her friends, her cat, everything she love aside romantic things.

Siapa, ya? · 4mo
Siapa, ya? · 5mo

Lagi naksir siapa sih, kak?

Siapa, ya? · 5mo

Hai. Terima kasih. Buat nginget lagi gimana di Januari atau kuarter awal 2023 agak sulit ya.. soalnya pelupa karena memorinya udah bertumpuk. Makasih sarannya, bakal dilakukan sebisanya. Dan makasih buat doanya. Semoga kembali ke kamu.

Siapa, ya? · 5mo
Siapa, ya? · 5mo

nggak nge-prank, kok. semoga saya masih ada kesempatan untuk mengagumi kamu menjalani kehidupan, ya.

Siapa, ya? · 5mo

kalau suka sama kamu, apa masih ada kesempatan?

Siapa, ya? · 5mo

hi blh naksir gk kk cakep ganteng pinter sholeh

Siapa, ya? · 7mo

How does it feel to be loved by you?

Karicia. · 28 answers · 7mo

how can u handle yourself when u feel burn out?

Siapa, ya? · 8mo

kakk, info lpk ke jepang dong. 🙏🏻

Siapa, ya? · 8mo

jadi you dont really know me kan, kak? hehehehehe gapapa, lets keep being like this. gonna watch you from afar to see you on your happiest day. i'll wait patiently so you need to do the same ya, kak? jangan capek untuk tunggu hari baiknya datang, karena pasti datang kok.

I don't really know you dalam hal apa nih? Akun? Kamu siapa? Atau tentang maksud kamu gimana? Kalo kamunya siapa sih aku udah tau. Iya, kamu juga jangan capek nungguinnya. Inget, kalau sabar dan ikhlas gampang, hadiahnya bukan surga.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link