Karicia
LadyCicia

"Get busy living or get busy dying." — Stephen King

Singapore
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Kayana Christabel Valencia.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
K. · 2mo

Ciaaa adikku, pls be happy. 🩷

Ellison · 21 answers · 2mo

Kalian kalo disuruh milih mending makan es krim mint choco seember atau mending gausah kenal dari awal?

Sol. · 18 answers · 2mo

Hello, it's March already. How was your February, guys?

hello sol! thank you for asking. but my february was bad. how about ur february though?

Gebiel Edelio · 10 answers · 2mo

If you on "me time" what's your favorite things to do?

Arsen. · 3 answers · 4mo

Happy new year temen-temen, hope 2024 treats you well yaa <33

ameeeen, it's late but happy new year to you too! may this year give you a lot of love, happiness and peace 🫰

· 3 answers · 4mo

Happy new year! Is there any resolution or hopes of yours for the year of 2024 you'd like to share?

hyyyy, it's late but happy new year to you too! my resolution is that i can work in my two feet without being a burden for my parents.

Vier · 4 answers · 4mo

Happy new york to all of you.

May your 2024 be filled with joy, peace, and happiness. And I hope this year bring you a lot of achievement & success which you truly deserve. I’m so proud of you and thankyou for being you 🙌🏻

Keren banget kalian bisa ngelewatin lika-liku di setiap harinya di tahun 2023 kemarin, and I’m proud of it, you should proud of yourself too, don’t forget to give yourself some applause and rewards! Let’s be better together, glad to have you guys.

ameeeen, sorry being late but happy new year to you too! may the same amount of happiness come to you in this 2024!

Arwen. M · 42 answers · 4mo

aaargh aku beli layout udah 11 hari belum selesai juga gimana yaaa? udah turn off banget, mau nanyain juga takut dibilang cust bawel. aku paling takut sama BA soalnya mereka suka julidin cust 😭

waduh est. padahal gakpernah selama itu kan ya. langsung labrak aja, itu kan kesalahan dia. kalo dia macem² kamu spill balik hehehe

Arwen. M · 85 answers · 4mo

what energy do you think i radiate? cat🐱, bunny🐰, or dog🐶?

Gebiel Edelio · 8 answers · 5mo

December is coming, any wishes for this month?

Rezel Athala. · 12 answers · 6mo

Hai kalian tau gak kalau jerapah itu make lehernya buat berantem? Jadi konsepnya kayak pedang pedangan pake leher. Dan mereka ngelakuin itu buat ngerebutin betina ☝️

indii · 6 answers · 6mo

Hai kamuu! Gimana nih Oktobernya sejauh ini??

Aru. · 6 answers · 6mo

Pernah nggak ngerasain lagi burn out banget? Boleh sharing cara kalian buat ngatasin itu?

pernah dan sering. aku kalo burn out biasanya ga megang sosmed sm skli. terus nnton hal2 yg lucu, dengerin lagu, baca buku dllnya

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link