⁠☆
Rockstar

hello i'm Kenneth.

The Netherlands
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
I’m such a softhearted, please be kind! ☆

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
yui · 3 answers · 18d

please recommend me something to watch! kdrama/tv series boleh. any genre boleh! lagi bingung mau nonton apa & __ &

udah nonton Pyramid Game atau Chicken Nugget belum? kalau belum coba ditonton, terus coba tonton Lovely Runner, aku lagi nonton ini.

Anonymous Coward · 19d

How does it like to be loved by your partner?

being loved by my lover is like luxuriating in the warm glow of a summer daybreak. every moment feels like a treasured melody, and every touch creates a symphony of ecstasy in my heart. knowing that i am loved, understood, and supported at every point in life’s journey is like discovering a piece of my soul reflected in their eyes.

Anonymous Coward · 24d

Kaak kalo kamu cari tonsyong, kamu udh baca punya @/dittowaltz belom sama @/red4pple (ini tuh di universe seoknen sih, cuma sidenya tonsyong), kalo soksyong di @/soksyongnen universe dirgai nya gemes banget, etapi apa kamu udah baca semua jangan 😭😭😭 soalnya emang dikit siii yg bikin 🥺😔🥲😭...

halo sender, makasih banyak atas sarannya ya! tapi serius, semuanya udah aku baca semua 😭 makanya aku bingung harus baca apa lagi karena bener-bener udah aku baca di akun baca au ku huhu. gimana kalau kamu yg bikin au tonsyong/seoksyong nder? nanti aku baca deh 🥺 {memohon}

Ellison · 19 answers · 1mo

Udah mulai bosen sama ketupat lontong opor dkk belum?

Kanaya · 5 answers · 1mo

Hi! Anyone up for becoming Twitter buddies? (aku baru ganti akun jadi masih kosongan t_t)

🌷 · 5 answers · 4mo

gimana kabarnya, sahabat?

Ju. · 6 answers · 4mo

Kalian kalau lagi suka sama orang, prefer buat ngejar dia sampai dapet atau keep in silent aja? atau mungkin ada tindakan lain?

Arwen. M · 71 answers · 4mo

When you see or hear the word 'kinci', what pops into your head?

Araja · 10 answers · 4mo

Nder, followan twitter dong nder, baru inget password nih ;)

Arwen. M · 39 answers · 4mo

what's your online nickname and your real nickname?

my online nickname is Binar or Lintang, whatever you want to call me 'cause i don't mind all, and.. oh– i'm so sorry, i'm not gonna reveal my real nickname.

ROUGE. · 11 answers · 4mo

Temenan di X yuk! Akunku ada di bio ya, tapiii legals only :o

Ellison · 25 answers · 4mo

Kalo kalian cuma dibolehin makan 1 jenis makanan seumur hidup, kira-kira bakal makan apa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link