Gianira
SirensLament

We dream in colors borrowed from the sea

Atlantis
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Please give some baits for the siren 🧜🏻‍♂️

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
L. · 3 answers · 6mo

Give me your broken heart song?

L. · 1 answer · 6mo

Apa yang kalian lakukan kalau lagi burn out?

Selene W. · 2 answers · 6mo

Hi! Mau nanya, which song yang menggambarkan mood/vibes hari ini? (Mau itu tiring/sad/vulnerable or happy song, it doesn't matter, just tell me :3)

*note: and now that the sun is setting down, I hope you'll have a good rest.

Apaya yang sesuai mood.. bingung juga. Tapi hari ini lagi play SOS - Seventeen on repeat hehe

Lintang N. · 3 answers · 6mo

Halo! Kalau lagi pengen makan makanan manis, biasanya kalian beli atau bikin apa?

L. · 2 answers · 6mo

Gimana harinya? Happy gak?

Vincent. · 9 answers · 6mo

Do you have someone you miss? If so, what would you say to them if you could speak to them?

Reyan G. · 10 answers · 7mo

Kalau bisa punya kekuatan super, kalian mau kekuatan apa?

Reyan G. · 11 answers · 7mo

If you have a chance to flight to one your chosen country, which country is that and why?

Reyan G. · 11 answers · 7mo

Kalau zombie tiba-tiba menginvasi, kamu team survive as human or pasrah jadi zombie? wkwk

Tim survive as human bcs i bring everyone back to their senses and make plans habis itu mau ngapain.

Reyan G. · 8 answers · 7mo

Ajarin jadi orang yang keren dong puh sepuh.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link