ashleeey! 🐈
ashkitty
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
🌷୭ 🧷 ✧ ˚. ᵎᵎ 🎀

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Aishlynne · 8 answers · 8mo

Siapa mau jadi pacarku? Kalau nggak ada yang mau aku tunjuk yaaaa ૮꒰⸝⸝> ̫ <⸝⸝꒱ა

Juliette Demetria · 3 answers · 8mo

How's your spotify wrapped, Meng? Siapa sih nomor 1 di hatimu??

mbul 🐈 · 6 answers · 7mo

guys maaf, aku boleh minta doanya? nanti pagi aku mau lamar dan mau interview kerja ditempat baru. boleh minta doanya biar dilancarkan sampai keterima? terimakasih yang sudah mau bantu 🤍

heey mbul, apakah aku telaaat......? goodluck yaaa, aku doain semuanya lancar sampe keterimaa! goodluck cantikkk

Kovu. · 8mo

hello, ash!! damn ur profile is so cutie pinky pie SILAU BGT AKU LAGI GELAP-GELAPAN

helloooo!! thank you for saying that 🥹 theme kamu cantikk aku suka combination warna nyaaa <3

Nabiel. · 3 answers · 8mo

Hey guys, how was your Monday and Tuesday? Is everything going well? Because those 2 days are bad days (biasanya).

hellooo iel! everything is going well so far.. i'm glad i'm having such a good days! how about yours? have a great day yaa ^____^

· 7 answers · 8mo

ada yang mau tukar tambah kucing gak? aku mau tukar kucingku warnanya putih cantik smlehoy tapi minusnya cuma dongo aja 😢😢

· 9 answers · 8mo

drop some today’s random tmi!

yiyel · 6 answers · 8mo

can you give me reasons to stay alive?

uhm.. you haven't travel all around the world, you haven't try all the delicious foods our there and you haven't meet me ((hehehee)) keep going yiyelkuu!

yiyel · 5 answers · 8mo

kalian lagi sedih gak

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link