Aishlynne
Dulcibella

. . . ₊‧ Amidst the regal hall with the tea soiree. The delicate ballet of porcelain whispers and fragrant symphonies where each sip unveils an exquisite grace.

Victoria, BC.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Let me know what’s on your mind.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Miaw Miaw Miaw · 11d

kamu aslinya masih 3 tahun kan?

Sebastian · 15 answers · 12d

What are the words that you want to hear right now?

Miaw Miaw Miaw · 13d

Kamu tuh cantik banget ya… I love your setup acc, cara kamu berinteraksi juga. Kamu secantik itu…

sTOPHHHH AKU BLUSHINGGGG (⸝⸝- ̫ -⸝⸝) !!!! thank you so much miaw miaw miaw {ini cara aku memanggil anon} aku beneran salting banget kayak saltINGBERAT!!!

Sebastian · 15 answers · 20d

What's something you've always wanted to try but haven't had the chance to yet?

Stop jadi people pleaser, HUFT. Kapan ya aku berhenti jadi people pleaser {merenung}

𝓐 din · 7 answers · 23d

hi! hows life?? ^___^

So farrrrrrrrr aman aman saja kakak, walau terbantai aku lah si jagoan neln itu☝🏻☝🏻

arsha · 19 answers · 1mo

temen temen gimana Mei nya sejauh ini? apakah happy? capek? sedih?

Ayin. · 9 answers · 6mo

If you suddenly turned into an animal, what animal would you like to be?

𝓐 din · 19 answers · 6mo

HAI! kalia tim makan bakso/mie ayam pake sambel aja atau pake semuanya (sambel, saos, kecap)??

𝓐 din · 20 answers · 6mo

seminggu gak twitteran or seminggu gak buka tiktok?

ayi ☆ · 10 answers · 6mo

kalian ada rencana mau liburan kemana pas akhir tahun nanti?

Ayin. · 5 answers · 7mo

Karena sekarang lagi musim hujan, ada gak lagu yang biasanya kamu dengerin ketika hujan? Aku mau tau dong!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link