Carmeline
budakucing

Bae blue

Hogwarts
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
Sendi sehat semangat gowes 馃毚

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Jean 17 answers 1y

You and your bestfriend have a crush on the same person, how do you handle this?

Jean 18 answers 1y

What movie could you watch repeatedly and never get bored?

Febri 10 answers 1y

kalian kalau lagi kangen banget sm seseorang yang udah gak lagi di samping kita, ngapain?

Jean 10 answers 1y

Klian sdh pke kartu xl blm? Soalny tkut di hp sy egk muat xixiixi

Jean 12 answers 1y

Tell me, something funny that happened were you were little?

Waktu itu pas TK aku rebutan tempat mainan sama temen sekolah, kebetulan dia cowo dan dia ngancem aku, krn di ancam aku tendang titid dia. Dia ngadu, nangis lapor emaknya. Emaknya ketawa虏 lapor ke emak ku

Parama Abbe. 13 answers 1y

Does anyone want to be mutual on twitter? I want to liven up my dry timeline and interact with lots of people. If it鈥檚 a yes, please reply with your username below!

Parama Abbe. 13 answers 1y

Kegiatan yang cocok dilakuin malam-malam gini apa, ya..

Febri 6 answers 1y

hello fellas, gimana harinya? seneng gak hari ini? interaksi sama crush contohnya haha

Febri 9 answers 1y

boleh saranin film di netflix yg seru?

Aku sukanya series kayak bridgerton 1&2, anne with an e semua season, terus drakor alchemy of souls bagus banget, anime fruits basket juga seru, ghibli pun juga bagus.

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link