biaaa!
cabtto

“ .. 222's dimples and sunshine! ଓ 𓂃 ⋆

˖ ࣪ 𝇋♡︎𝇌 ׂ ׅ ✿ ⋆˚⊹
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
sparks me with your curiosity {nicely}! ˚. ୨୧

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
arsha · 12 answers · 2mo

guys kalian yang exfo pake toner, setelahnya kalian pakein toner/serum hydrating apa?

Rakeysa A. · 31 answers · 3mo

What's your favorite way to de-stress when life gets chaotic?

literally i just crying in my bedroom til i get feel better.. then i watch some comedy movie, i guess?!!

R. · 49 answers · 3mo

Temen-temen! Ada yang mau temenan di x? Kindly drop your @ yaa!

Aysele H. Blythe · 27 answers · 3mo

Yang sudah menapaki usia 20, adakah yang berubah dari kalian? (Abis ini ultahku, kinda excited yet afraid about it)

happy belated birthday, aysele! how you feel? i hope u feel happy sampai saat ini.. for me, rasanya sama aja atau aku yang masih terjebak di usia belasan HAHAH anw, itu gak menyeramkan atau gimana - gimana kok.. just let it flow dan bersyukur aja sama hal apapun!

athenaya ^_^ · 37 answers · 3mo

BIEFEF retrooo! Boleh tanya kritik saran sama tema baruku ngga :oo. Sekiranya takut ada nyang nyakitin mata kalian :[[[[. Makasih sebelumnya bffs ⭐

AKU TELAT YAA?! masih bisa jawab gaaak.. huft AS ALWAYS ADORABLE kalau thea mah :3

Cherry. · 3mo

If I like you as someone special for me, what would you respond?

I WOULD LOVE TOO, i think you are nice person! pengen temanan sama kamu shaa.. kalau kamu see this, would you mind if I ask your X?

Cherry. · 3mo

If someone likes you, would you prefer them to express their feelings or remain silent and just be your friend?

i prefer remain silent but slowly he make the next move.. do u get it? i mean tetep deketin aku tapi jangan too obvious, soalnya aku tipe yang ga buru - buru person x __ x

Cherry. · 3mo

What is your favorite pet, or do you have any pets?

YES, I DO! i have a cat, she was super duper adorable.. i love her so muchie, her name is Excelia <3

Cherry. · 3mo

Is there a sport or physical activity that you enjoy?

i like to play badminton back then, tapi sekarang udah lama banget ngga main.. oiya suka berenang juga!

Cherry. · 3mo

What is your favorite food or drink that you never get tired of?

Cherry. · 3mo

What is your hobby on weekends?

watching movies! saking sukanya movies, aku tuh sampe punya wish list tontonan gitu ehehe :D

Cherry. · 3mo

How do you respond to someone who has hurt you in the past and wants to be friends again?

hum, respond ku kayaknya minta waktu dulu.. aku tipe yang susah diajak berteman sama orang yang apalagi dia hurt me before, tapi kayaknya bisa berteman lagi tapi need a long - long time dan itu juga ga menjamin bisa yang kayak temanan deket akrab gitu : ]

Cherry. · 3mo

What is your favorite food?

dimsum, ramen, cheese, zuppa.. kayaknya aku suka segala jenis makanan asal makanan yang ngga aneh aja T ___ T. btw, kamu suka makanan berkuah atau goreng atau rebus?!

Cherry. · 3mo

Tell me your favorite K-POP song?

SUMPAH.. lagi suka lagu aespa - Supernova sama Kiss of Life - Midas Touch! <33 candu banget, aku repeat sampe gak bosen u ___ u. tell me about yours?!

Cherry. · 3mo

What is the last movie you have seen?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link