Kinara C.
etoilesdegivre

thinking not to think

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Share your thoughts with me here!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Berlin · 11 answers · 5d

rate bulan junimu sejauh ini sobat! apa seboros bulan mei kemaren?

JUNI EDUN NGEBUT BGT TBTB DAH AKHIR BULAN AJA??? Lumayan lumayan walaupun pusing dikit. Nggak terlalu boros untungnya soalnya bisa nabung heheheh

Berlin · 12 answers · 5d

kalau bisa jadi satu idol dalam satu hari, kalian mau jadi siapa?

Mika. · 4mo

kinaya sudah banyak senyum belum selasa kemarin? may this wednesday treat you well ya!!! <3

AKU LUPAA SELASA KEMARIN KAYAK GIMANAA… tapi as I recall, it went goood jadi mungkin aku ada senyum tapi enggak banyak! ASAKU SENDIRI GIMANAA??? banyak senyum nggak minggu ini?

ash · 16 answers · 4mo

Kalau sedih gimana cara kalian menghibur diri?

ash · 12 answers · 4mo

doi/crush kalian pake ava siapa? 🤫

Aurich Heindelz · 71 answers · 4mo

What you love so much of being your parents' kid?

Sometimes I could get anything I want easily, nggak terlalu diatur ini itu, nggak punya jam malam bebas pulang jamber asal laporan aja 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

hafa :0 · 14 answers · 5mo

gimana cara kalian ngehilangin rasa kecewa? :(

Hal pertama yang aku lakuin pastinya nangis. Setelah nangis aku bakal coba nerima hal-hal yang bikin aku kecewa, mungkin ini nggak gampang ataupun cepet, tapi aku yakin pasti semua bisa. Baru aku bisa legowo sama semuanya…

hafa :0 · 16 answers · 5mo

cara mengatasi kebiasaan lupa makan gimana ya.... aku sering banget gini, sampe seharian penuh bisa ga makan nasi sama sekali karena lupa 😞

Milo · 17 answers · 5mo

friendly reminder; you'll be loved in the most endearing way possible cause you aren't hard to love and you're worth fighting for ♡

Jasmine. · 4 answers · 5mo

Do you guys have any movie recommendations that are similar to Clueless (1995)?

hafa :0 · 32 answers · 5mo

kalian prefer nyebut nasreng atau sigor ❔❔

hilang · 13 answers · 7mo

what do you think is more important: exploring the world or yourself?

Exploring myself! To know myself is more important than exploring the world. It could be so thrilled to know another side of myself that I didn’t know beforeee

hilang · 11 answers · 7mo

is it worse to fail at something or never attempt in the first place?

The old me would choose never attempt in the first place, but the current me will choose worse to fail at something. My current self braver to take a risk on something she afraid of.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link