saujana
humanbloom
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Be inquirer

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
edith ☆ · 8 answers · 6mo

what do you think your attachment style is? :3

edith ☆ · 6 answers · 6mo

what do you think is the best way to detach from someone you're still in love with?

Why do we have to separate oneself from people we still in love with? Cinta terlarang kah nih??

edith ☆ · 5 answers · 6mo

what's on your top 3 watchlist right now

The Story of Park's Marriage Contract
GBRB: Reap What You Sow
Yang ketiga otw alias aku lagi ngikutin dua show itu ajaa

edith ☆ · 7 answers · 6mo

which song have you ever put a specific person in it?

Hahahahaha duh pertanyaan jebakan ini. Ada nih SYML - Better. Secara spesifik buat mantan rp—lagi2 rp, yang beneran bikin aku merasa lebih baik di saat itu. Pokoknya plek ketiplek liriknya menjelaskan dia banget ke aku. Ciahhh

edith ☆ · 8 answers · 6mo

what do you think is the best keywords to describe me

Bubbly, frizzante, sparkling, energetic, carefree. Artinya positif kokk percaya kanu abah yak 😆

unnamed poet · 7mo

Mandor kalcyer sobat tj dan perskenaan duniawi terbaik gue. Astaga nangis woi. Di saat hari sedang capek-capeknya, ada tulisan ini. Gue sembuh! Thanks berat. Mari kita tunggu aset negara kita balik biar makin mabrur jadi people skena.

Naura · 7mo

3 rasa indomie favorit

Soto banjar, soto biasa, mi goreng.. ngetik ini jadi kepingin bikin mie lagi kan

unnamed poet · 7mo

abah! just wanna tell that vibes kamu lucu banget. you spread positivity every time i see you around. so i wish you could always receive the same warmth or happiness from around you too <3

Ini pasti dari coach aline guardiola. Huhuhu btw makasih atas pesannya yang manis dan hangat. I just do not think I am just like what you described. But still thank you so much, sobat culesku.

unnamed poet · 7mo

dua tiga gajah terbang

unnamed poet · 7mo

dua tiga gajah terbang

icedteas · 7mo

Abahhhhhhh kangen nutrisari buatan abah

icedteas · 7mo

Abah saranin aku masak ayam diapain biar betah 5 jam

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link