☆〜(ゝ。∂)🦆
i274s

나는 당신을 너무 걱정합니다.. 나는 항상 너를 사랑 할거야!

✸@西村 力 🥕🐈🥑🌿
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
ask me?! ASK ME? ☆

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Alana Nathalia. · 13 answers · 11mo

Good evening, beautiful. Just a quick interest check, what's your favorite color and why?

Isela. · 5 answers · 11mo

How do you deal with heartbreak because someone you trust left you?

"i'm super shy, super shy! >-<" · 11mo

Hello, dd! Aku mau minta maaf baru bisa reach kamu lewat sini, aku belum login akunku but luckily I keep your retrospring link hehe. I will make another account and I'll tell you ASAP jadi kita bisa tetep ngobrol, okay? I'll do anything to keep in touch with you. Dadaaah, I miss you dd. Much love, Kk Ares.

KAKAK..... do you know how much i miss you tapi aku gak bisa tell anyone about how much i miss you jadi aku pendem terus..? t_____t PLEASEEEE BACK ASAP okaaay!! semangat terus kakak ares apapun yang kakak lagi lakuin, I'M ROOTING FORR YOUUUU 🌹⭐ i love you kakak aaaresss, I MISS YOU MOREEEEE (++ there's a lot yang mau aku ceritain!!) 😢😢👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

Jean · 20 answers · 12mo

What is your most used emoji?

Jean · 13 answers · 12mo

What triggers you to cry?

depends... tapi SERING BGT kalo orang ngeliat orang nangis aku ikutan nangis atau ngeliat kiki (NI-KI) nyanyi shout out t______t

Jean · 12mo

Hi, ini jean yg dibase ssefnum yg nyari temen retro tadi. Boleh mutualan ga?

Anselmus Maguire · 12mo

Hey, thank you for existing! Your existence means a lot for this world.

HEY KAKAK thank you for the kind words.. it means a lot to me! 🌷♥ AND OFC SAME GOES TO YOU YA KAKAKK >___0

Isela. · 7 answers · 12mo

I'm curious. How do you deal with other people's unpleasant moods (kayak jadi suka marah-marah tanpa sebab)?

idk tapi kayaknya aku diemin? aku takut kalo misalnya mereka marah ke aku, aku jadi badmood juga karena sebel aku ngomong baik baik mereka malah marah tbtb gitu t______t

Isela. · 8 answers · 12mo

Guys, what is your mbti?

ENFP!!! kemarin baru tes lagi dua kali di 16personalities sama sakinorva dan dua duanya hasilnya sama enfp 👊🏻👊🏻🔥🔥🔥

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link