Danish K. Gabriel
lagom
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
NK · 11 answers · 3mo

If you are a song, what would you associate it with?

Ayang. · 71 answers · 3mo

Can you suggest a suitable name for me? I use ENHYPEN Jay as my pfp. Thank you!

Naku. · 6 answers · 4mo

Film/series apa yang terakhir kalian tonton?

Agak Laen. Kalau suka stand uo comedy Indonesia, I highly recommend this film. Asli bikin rahang pegel karena ketawa terus. Emosi dapet, dramanya dapet, sedihnya juga dapet

Elliot · 7 answers · 4mo

Kalau kamu lagi stressss banget, yang biasa kamu lakukan apa untuk meredakan / kabur dari stress itu?

Bingung jawabnya bcs I don't have a specific one to do so... Enjoy the boredom is the answer. Kalau lagi bener2 mentok, makan comfort food juga sudah cukup

NK · 12 answers · 4mo

Your top 3 movies but make it romance!

Ga akan bosan bilang Crazy Rich Asian, You're the Apple of My Eyes, On Your Wedding Day

Zoi · 14 answers · 4mo

Your never get bored snack?

Boncabe makaroni. Mau yang keju atau yang pedas ga akan pernah bosan. Ganjel perut juga lumayan + oatside varian original atau coffee, beuh

Zoi · 11 answers · 4mo

Give me one reason to visit your city

Elliot · 5 answers · 4mo

Kamu percaya zodiak, MBTI, dan golongan darah itu beneran bisa dijadikan dasar untuk mengkotak-kotakkan kepribadian manusia?

Nino · 5mo

Bang saranin 1 film yang wajib banget ditonton versi lu dong

Crazy Rich Asian, Invisible Guest, John Wick, The Apple In Your Eyes. Sorry kalau rekomennya udah pada ditonton, dah lama nih ga nonton film😭

NK · 5mo

What do you think of Haikal?

Guess Who? · 5mo

Danie gemec punya siapaaaa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link