Kalila
lovelycat
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
curiosity welcomed, ask me anything! 馃

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Cupcake 路 1y

Lama nggak liat, kemana?

Amu1y

kayiya, seberapa banyak kamu sayang sama amu? ^_^

Cupcake 路 1y

sudah sampai mana kasmarannya? 馃槀

Cupcake 路 1y

Kalila, kataku kamu mah cocok dapet awards bokem se-dunia..

Yvaine, Miwa. 7 answers 1y

How do you recharge your energy kalo lagi drained?

Cupcake 路 1y

Zodiak kamu apa, Ila?

deon1y

udahan yaaaa yang confess confess di retro.. anaknya stress kepikiran terus, kalo mau confess bisa lewat gw, soalnya kalila hpnya masih dipegang bundanya

Cupcake 路 1y

嗷掙挵麓 藰 ` 陹贬儛 what are some of your favourite songs right now?

mm.. i am totally obsessed with 鈥榊ou鈥檙e Here That鈥檚 the Thing鈥 by beabadoobee right now! every time i hear it, i feel like i鈥檓 floating on a cloud. it鈥檚 such a dreamy, romantic song that always puts me in a good mood, i鈥檝e been playing it on repeat and humming it all day long! have you heard it before? maybe we can listen to it together sometime! 馃

饾懁饾憱饾憽鈩 饾憴饾憸饾懀饾憭, 饾憴饾憿饾憴饾憿 鈾ワ笌1y

yang naksir sama adikku kayiya baris, minimal sujud sama rechellia dulu. sisanya bisa dibantu, hmu. ;)

Yvaine, Miwa. 7 answers 1y

What am I to you? 馃様

Cupcake 路 1y

Ila sainganku banyak ya..? 馃槥

EH UDAHAN GAK SIH DEMI ALLAH gak ada saingan saingan sumpah, udahan yaaa, kalau mau ngobrol DM aja sungguhan pasti aku bales.. JANGAN BIKIN AKU OVT SUMPAH AKU TIAP JAM BUKA RETRO TAU. (lebay)

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link