‘ kaila ! ఇ
mungil

she's the petite dollete of soft whimsical delicacies, swaddled with strawberry bliss in a tale of celestial bunny ᐢ..ᐢ

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
leave anything here !

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Theodore Miles · 5 answers · 8mo

I'm planning to change my Retrospring account. Who's active and wants to be followed? 🙋🏻‍♂️

Mouuu · 1y

໒꒰´ ˘ ` ꒱ა what are some of your favourite songs right now?

anonnn, maaf aku baru buka retrospring T_____T recently, i’ve been loving car's outside by james arthur and jelly pop by boysplanet :3

Mouuu · 1y

Hi, Aila! I’ve been curious about one thing for a long time. Do you set your eyes on someone atm?

haloo anon! maaf baru dibaless. for now, i don’t set my eyes on anyone sih hehe. ini kalo kamunya engga keberatan, kamu mau dm aku ngga? aku penasaran dikit :D

with love, dara · 12 answers · 1y

what's the first things or who's the person crossed on your mind when you hear a words "love"

Hyoma, roths. 🤍 · 6 answers · 1y

halo! film yang baru kamu tonton akhir-akhir ini apaa? i need sum movie recommendation really.

aaah im sorry hilian. akhir2 ini aku seringnya nonton dramas t____t tapi film yg bisa aku rekomendasiin ke kamu itu Battle: Los Angeles if you like actions genre

Keandra. · 4 answers · 1y

If your ex texted you with "Hello", would you respond to them?

Ral · 2 answers · 1y

Selamat pagi, selamat menjalani hari weekend.

yui · 7 answers · 1y

what type of boyfriend or girlfriend that you would like to date? is it the clingy one or the cool one?

  ️️  ️️  ️️  ️️  ️️空 · 6 answers · 1y

Jadi gimana hari ini? Dah mam? Minum air putih? Senyum? Ketawa? Atau udah nangis? Kalo lagi ngerasain sesuatu, jangan ditahan-tahan, ya? Kalo meledak rasanya lebih nggaa enak. Semoga hari ini, besok, dan seterusnya baik sama kamu ya. Selamat istirahat (matahari udah turun soalnya hehe)

SUDAH SEMUAAA! di kampus haha hihi, dirumah huhuhuhuhu 😿😿😿 tapi gapapaoaaaa soalnya hari ini lebih banyak serunya :D

Hanna · 16 answers · 1y

boleh rekomendasi lagu terbaik kamu buat belajar ngga?

kpop song!!! walaupun nanti malah jadi karaoke-an, tapi kpop song bikin aku lebih semangat aja wkwkwk

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link