MARS
oddeye

Roses are red, I'm going to bed.

Sydney, Australia
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Tell me something that I don't know.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Aire. · 9 answers · 6mo

how’s life been treating you lately?

Lagi sering dibikin happy sama banyak hal, termasuk dari diri sendiri dan untuk diri sendiri. Semoga sampe akhir Desember dan awal tahun depan baik terus.

🐈‍⬛ · 14 answers · 10mo

Hey mau tanya, kalian suka tipe edit kaya gimana sih? Yang dark atau colorful atau pastel?

yanto kopling · 1y

Mars, sorry for bothering you with this silly question. But, have you set your eyes on someone already?

yanto kopling · 1y

໒꒰´ ˘ ` ꒱ა what are some of your favourite songs right now?

My current on repeat fav song tuh astronomy, memories, sama could you love me while i hate myself. Lagu ini juga sih, soalnya feel loved banget kalo denger ini. https://open.spotify.com/track/19pChrR4hwdINqoOFUo2Hj?si=spbnwTvuT_ivg2QXTsJnww

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link