Seth.
summerfilm

no love, however brief, is wasted.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
let your heart sing.
This user does not want to receive anonymous questions.
(Sign in or Sign up)
Milo · 9 answers · 26d

How do you wish to be perceived?

Soenshine · 9 answers · 1mo

hi guys, it's #macerious time. if you were a movie character, who would you be?

I don't really watch movies, sadly... would you like to assign me as a movie character instead? I'll make sure to watch it later! :]

unnamed flower · 1mo

Belum pernah diadminin Seth :c Iri sedikit, keliatannya selalu banyak yang nyaman

😭 aslinya masih banyaaak banget kurangnya, sender! kayaknya I'm just good at emotional manipulation buat bikin attached kaya agensi kpop (bercanda) tapi seneng dengernya... makasih banyak ya... semoga nanti ada kesempatan ngadmin lagi dan ketemu kamu di sana!

Milo · 12 answers · 1mo

Are you the “You’re the knife I turn inside myself” person, or the “I love you enough that I let you go” person?

I would let the knife goes deeper if it's the only way for me to never lose it so please never pull it out of my skin

E. · 1 answer · 2mo

How’s everyone doing :)

love, lily. · 2mo

terima kaci udah jadi temanku ♥

terima kaci udah selalu jadi temen yang baik buat aku dan semua orang myem 🫂

verena calluella · 7 answers · 4mo

what’s your top all-time saddest song? lmk please! :c

With love, Lily. · 7 answers · 3mo

Tell me a song that you have associated to someone! Mind to tell me the reason as well? Have a nice day, fellas! 🦋

i think i'm starting to associate every love song with shasha these days, but it will always be Like We Just Met for her because the lyrics and everything just feels so right and both of us love it a lot too

unnamed flower · 3mo

HALO LENN maaf sokap mau tanya, kamu ngedit ini pake aplikasi apa ya? Lucu banget btw, makasih banyak sebelumnya! https://twitter.com/summersfilm/status/1743259969192099894?t=8ACWtuH0R4KMoO8bUpK2LA&s=19

makasih banyak dan gakpapa banget kok! aku bikin frame-framenya sama stickernya dulu di ibispaint, terus dijadiin overlay di atas editan videonya lewat capcut gitu... kalo buat detailednya mungkin bisa langsung dm aku ajaa, maaf ya ngejelasinnya agak berantakan 😭

uwi · 4 answers · 4mo

kalian kl disuruh bikinin makan siang bocil 4 tahun bakal masukin makanan apa aja

uwi · 2 answers · 4mo

skrg lagi earworm sama lagu apa (maaf banyak tanya ini pertanyaan ke brp ya)

gpp sumpah gw kira retro gw diteror tiba-tiba rame mules dikit sekarang diem dikit keputer lighthouse wayv bang tanya lg bang

uwi · 4 answers · 4mo

kalian maunya diinget orang lain dari apanya deh im trying to figure something out (contoh: dari mata, rambut, cara senyum, cara berpakaian, cara ngomong dsb)

cara berpakaian kali ya since i put so much effort and time into it jadi seneng aja kalo diperhatiin hahay juara satu overdressed

Leia. · 6 answers · 5mo

As you read this query, I hope the wishes you’ve kept in your heart will come true. And I am here to say “amen” to all of that. Please remember that you’ve done a wonderful job until today and I would be here, in the same place, to hear you.. in case you need someone to listen to you. Have a good rest. 🤍

and you too! thank you, i hope the love and warmth to reach you anywhere you might be

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link