Harsa.
parkjeongwoo
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 3mo

Kayanya aku mabuk beneran deh pas isi retrospring kamu ini.. but I don't lie if i thinking of you that time. I'm good, and always try to be good. Aku ga berani reach out cause im afraid that it'll make u sad if u know who i am. But im happy to know that u having a good life. Have a nice day, Harsa!

Mabuk tea jus kan kamu? Ayok jujur! And I'm not lying, I'm happy you're thinking of me. Syukurlah kalo kamu baik, may happiness always be with you. Hmm, gimana faktanya kalo aku malah seneng, bukan sedih? Ohh iya ini udah malem sih, jadi aku ucapinnya selamat bobo aja ya hehehe hope you have a sweet dreams.

Januar Eadwald. · 11 answers · 5mo

Hello, there. Tell me how your March has been so far.

March and April have been pretty busy with a ton of tasks to tackle, online and offline meetings, and feeling a bit worn out at times (just human, you know). But, it's important to remember to take breaks for fun, relaxation, hanging out, so we don't go insane wkwkw. Alhamdulillah, everything's been going smoothly and balanced.

Anonymous Coward · 3mo

Hi, Harsa. It's been a long time. How are you? Idk why I suddenly thinking about you, but im too shy to reach u out. Be happy always, Harsa Abirama!

-A

H-hi, who’s there? Sepertinya kita udah lama ga ngobrol. Aku baik, sedang berusaha untuk jadi lebih baik, dan mengusahakan yang terbaik. I'm really touched that you care about me by thinking of me. Aku harap kamu ga lagi mabuk pas bilang gini ya, karena aku udah kesenengan nih dipikirin kamu wkwkw. I'd be happy if you'd reach out to me, tapi kalo belom bisa kita ngobrol lewat sini dulu juga gapapa. Gimana hari-hari kamu? Kamu sehat? You too, you should always be happy and always smile.

Anonymous Coward · 5mo

ada nggak seseorang yg belum bisa kamu maafkan sampai sekarang?

Gaada, semuanya sudah saya maafkan. Kalau-kalau ada ucapan dan perilaku dari dia yang menyakiti saya, sepertinya itu hanya tinggal kenangan di memori saja. Karena mungkin gaakan pernah dilupa tentang bagaimana atmosfernya saat itu. Selebihnya, sudah saya maafkan. Saya sudah berdamai juga.

Gracia · 10 answers · 6mo

Haa udah berdebu, kalian apa kabar?

Anonymous Coward · 5mo

Harsa punya pacar?

Anonymous Coward · 4mo

harsa nonton trejo khh?

𓇼 · 8mo

belakangan ini lagi suka hujan so please take a good care of yourself, harsa!

Hello, terima kasih ya! Please take a good care of yourself too, Rei. Don’t forget to eat well, and take those moments to recharge.

Aiden. · 5 answers · 8mo

Are you a morning or a night person?

andara · 6 answers · 8mo

hi, kalau disuruh milih makanan manis atau asin, lebih suka mana?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link