Naoi.
paws

she looks like a dream ₊ /) /) ₊ ✩ 。🎀🤍

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Bertanyalah sebelum disesatin google maps!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
NK asked 17 days ago · 11 answers

If you are a song, what would you associate it with?

Adnan asked 25 days ago

Naoi masih inget gue ngga

🐈‍⬛ asked about 1 month ago · 10 answers

Hey kalian mau liat konsep CA apa?

Yasmine asked 2 months ago · 6 answers

are you healed or trying not to think about it?

𝑆𝑢𝑟𝑖 𝑀𝑎𝑡𝑖𝑙𝑑𝑎 𝐶. asked 3 months ago · 17 answers

Are there any films that you would like to watch again and experience just as if it were your first time?

🐈‍⬛ asked 3 months ago · 17 answers

Hi, boleh saranin aku nama buat peliharaanku yang baru pls 🥺

Cella asked 4 months ago · 10 answers

guys twitterku kesuspend WKWKWKKWKWKWKKWKWK. TEMENAN pls di cyber baru aku .⁠·⁠´⁠¯⁠⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠⁠·⁠..⁠·⁠´⁠¯⁠⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠⁠·⁠..⁠·⁠´⁠¯⁠⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´⁠¯⁠⁠·⁠.

Arai asked 5 months ago · 9 answers

How was your first week of October?

1st week-ku suppa duppa fun soalnya dd camping lalu ke pantai hehehehehHe

Bianca Lilyanne asked 4 months ago · 2 answers

I wonder if retrospring still a thing dan apakah kalian masih disini.. thoughts on user nagoyadrift atau impression kalian selama kenal sama Biya dong gimana tuh (for research purposes thx)

tatang dari subang asked 5 months ago

Hallo Naoi, ini saya lagi. Maaf baru kesini lagi karena kegiatan saya sangat padat, btw orang itu kembali aktif rp di akun Karina dan berpacaran dengan Winter. Akun Karina yang kamu tag di thread kamu, saya belum menemukan ca dia lagi.

kakak katanya mau kkt aku, kok gak chat chat sih, .. neeways thank you so much ya kakak udah update terus ke aku, i hooe that she will stop, senoga dia bahagia selalu dan tobat :D

Katie asked 5 months ago · 5 answers

SIAPAAA yang main RP open boleh ga kita temenan

tatang dari subang asked 5 months ago

Have you ever ridden a horse?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link