Sergian Damares.
peaceflare
Los Angeles.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
So, mind to tell me your curiosity? Ian all ears.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Sasha · 17 answers · 4mo

May I get some books recommendations? Could be your favorite, your current read, or anything!

Kalau all time fav mah Sherlock Holmes Series, ya meskipun belum kelar baca semuanya, beberapa novelnya agak sulit nemu di indo.

Rubein. · 6 answers · 4mo

Can anyone recommend Japanese songs to me please?

Gerrard. · 8 answers · 4mo

Happy Chinese New Year everyone, kalian dapet angpao gak? Gua dapet dari tetangga walaupun sebenernya gak ikut rayain.

Anonymous Coward · 4mo

kak ada tokek dikamarkuu

Anonymous Coward · 4mo

kakak suka cwk apa cwk..

Anonymous Coward · 4mo

Sergian, what a cool name.

Liyanna Alegra · 9 answers · 4mo

Pernah kepikiran buat nyatet berapa kali kalian mandi dalam sehari?

Anonymous Coward · 4mo

ganteng doang kalau bukan pacar gw buat apa.

Anonymous Coward · 4mo

udah lama galiat kamu nyambat, ayo aktif lagi dongg

rara (☆) · 5mo

hiiiii, sergian. i saw your retro on my followers. wouldn't it be better if we mutually agreed to x too? OH can be rejected if u feel uncomfortable :d

Liyanna Alegra · 9 answers · 5mo

Kalau bisa lihat masa depan mu, kamu mau ngapain?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link