Shiloh.
rhubymoon
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Only positive things are welcome.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Callysta. · 5 answers · 1mo

Hei, I'm just active again, gimana tema baru aku? :p anyway keren ya sekarang headernya udah gede, jadi lebih enak buat matchingin!!

Mysterious Guest · 2mo

What’s your favorite pet name from your partner?

Mysterious Guest · 2mo

TOBRUT mau lecehin

Go seek professional help ya, kayaknya ada kelainan otakmu pindah ke selangkangan. ♥︎

Meredith. · 7 answers · 2mo

Guys kalau kalian naksir orang, gimana cara kalian biar orang tersebut naksir balik? (Just ask) 🤓👆🏻

Duh.. aku mah biasanya mancing dikit, kalau nggak terlihat tertarik, langsung kabur.

Nadine Larasati. · 8 answers · 2mo

How's life treat you guys lately?

Mysterious Guest · 2mo

Shiloh, I wish you & Yuro langgeng terus ya. Both of you deserve each other.

Mysterious Guest · 3mo

Kayaknya banyak yang nungguin kamu putus deh pada ngantri tuh

Lintang · 7 answers · 4mo

Anyone have some tips to eat more veggies? I just really didn't enjoy them but wanna try to live healthier next year.

Kalau aku, aku makannya salad roll! Jadi, I don’t get any chance to be picky over the food, karena udah dijadiin satu di roll itu. Terus kan, enak ada dressingnya.

finding nala 🕵🏻‍♀️ · 32 answers · 3mo

menurut kalian, orang yang gampang cut off tanpa alasan jelas itu termasuk red flag gak?

Kalau terlalu sering.. iya, sih. Tapi mungkin aja memang dia menetapkan aturan strict buat orang-orang di sekitar dia?

· 26 answers · 3mo

If you had to be born as an animal in your reincarnation, which animal would you choose?

Mysterious Guest · 3mo

feel happy that my shilo now is live happily with his boyfriend... smoga kamu & yuro bahagia selalu ber2!!!!! lucu

Absolutely smitten by your sweet message! Yes, you don’t have to be worried since I’m happy now. You’ve truly made my day and filled it with joy with this message anyway, sender. Hihi, happy happy! Thanks a bunch for your well wishes for me and my boyfriend. Wishing you all the happiness in the world as well! <3

finding nala 🕵🏻‍♀️ · 34 answers · 3mo

ada yang punya saran harus makan apa selain bubur kalo lagi sakit❓ :0

Mysterious Guest · 3mo

salamin dong ke kak yuo.

Angeline Hart. · 13 answers · 5mo

If you could be described through an idol and their image, who comes closest to representing you and why?

My friends said that Eunchae would be the idol that could describe me, since we both are bocil kematian. :[

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link