Arlette
roanrouge
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Drop anything here!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Soraya · 1y

Tips and trick tetap waras dong kak, nuhun dari Eneng di Ciamis.

· 11 answers · 1y

Tell me your current fav snack(s) :9

Aku lagi obsessed sama chocolatos yang dimasukin kulkas, you should try! 👊🏻

· 10 answers · 1y

Hari ini bobo berapa jam O__O

Kalau semalam bobo jam 1an deh kayaknya? Aku gak liat jam! Kamu bobo jam berapaa? 🫣

Jojo. · 1y

Lagu yang biasanya kakak puter terus sampe on repeat apa tuh?

Maaf kalau mengecewakan tapi sampai sekarang aku masih Dittongitis, so it's Ditto by New Jeans! 🤍

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link