Doerja.
theafternorth
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Let's talk.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Seraphine Emerald. · 13 answers · 4mo

hai temen-temen, saran film dong? genrenya bebas dan boleh dari negara mana aja.

terima kasih!

A Random · 4mo

Fokus sama ngadmin dulu jangan sampai ca kamu tidak terurus kaya sebelumnya.

Jonael · 9 answers · 4mo

Ada nggak, yang pengen pacaran tapi giliran ada yang naksir langsung gak siap? Itu kenapa ya? 😭

It can be either this person isn't someone fitted in your type of person you might like, or it's just simply because you're the type of person who needs to be the one to fall in love first.

Valerie R. · 4 answers · 4mo

siapa yang udah libuuuur?!?!? kalian akhir tahun ini pada kemana ajaa? :0

Belum libur, tapi sebentar lagi. Masih belum ada rencana juga mau ke mana, sih. Ada kemungkinan besar bakal di rumah aja, bakar-bakar pas tahun baru.

Izzy · 8 answers · 4mo

How can you tell if you’re in love?

I can tell I'm in love if I realize that I'm attached to this person, can't stop thinking about this person, and all of this person's act always looked cute to me.

M. · 10 answers · 4mo

Saranin lagu galau yang galau banget versi kalian dong. Lagi mood ngegalau.

Seraphine Emerald. · 18 answers · 4mo

Kalau ngantuk enaknya ngapain?

A. Makan
B. Lanjut binge-watching Drakor/Series

Kalau ngantuknya bisa ditahan mending binge-watch. Kalau nggak bisa ditahan mending tidur.

Jonael · 5 answers · 5mo

What if one of your closest friend is cheating on their lover? What would you do if you know that fact?

I'm kind of someone who doesn't want to interfere other's business, tbh. But if it's my friend, I'm going to say ‘lo goblok’ to their face and ask him to stop his cheating agenda or at least break up with their lover first.

Jonael · 5 answers · 4mo

Hello everyone, how's life?

౨ৎ Jeyemaiyah! · 16 answers · 4mo

Gen ask, kalian males gak kalau join CA, jakenya gue? 🫵

Enggak, sih? Semua orang punya referensi mereka masing-masing soal chara yang paling nyaman buat dipakai terus-terusan.

A Random · 5mo

Stop juggling pake chara HTS kalo akhirnya gak aktif-aktif amat lah

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link