tiby

(𖣂) .. 𝖮’ 𝖲𝖾𝗋𝖺𝗉𝗁-𝗏𝖺𝗅𝗅𝖾𝗒: 𝗍𝗈 𝗍𝗎𝗋𝗇 𝗂𝗇𝗐𝖺𝗋𝖽 𝗍𝗁𝖾 𝗂𝗇𝗇𝖾𝗋 𝗉𝖾𝖺𝖼𝖾 𝗐𝗂𝗍𝗁𝗂𝗇. / 𝖵𝗂𝗈𝗅𝖾𝗍 𝖡𝖾𝗇𝗍 𝖡𝖺𝖼𝗄𝗐𝖺𝗋𝖽𝗌 𝖮𝗏𝖾𝗋 𝗍𝗁𝖾 𝖦𝗋𝖺𝗌𝗌! #𝟪͟𝟪͟𝟪 { ✽ ㅤ۪ 𑄼ల۫ ˖ } 𝒲 — 𝚊𝚖𝚋𝚎𝚛𝚕𝚢 𝚋𝚕𝚊𝚒𝚗𝚎

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
𓈒⠀⠀ׁ⠀⠀ 𑁍⠀⠀ׅ⠀⠀ׁ⠀ ⟡ ⠀⠀ׅ⠀⠀ 𑁍 ׁ⠀ ◌

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
guileless sylph · 4mo

kak tiby, boleh spill filter yang biasanya kamu pakai buat upchar?

Hello, kamuuu! ♡ Terimakasih sudah mampir ke page Tiby, yaaa. Boleh banget, dong!! Tapi gimana ya… ini filter yang Tiby pakai buat upchar banyak banget sjskanso maklum suka gonta-ganti sesuai mood t ^ t Kamu boleh DM Tiby content mana yang dimaksud, ngga yaaa? Nanti Tiby share barcode Polarr/Foodie-nya! n__n Have a pleasant day, dearest love!

guileless sylph · 4mo

Halo Tiby, apa kabarnya cantik?

Hello, dearest one! ♥︎ Maaci udah mampir ke Retrospring-ku. Kabar Tiby baik, nih!! Kalau kamu gimana? 🥺

Radi Elantra · 4mo

What was your favourite song from a few weeks ago, Tiby?

Kak Radi! Mmm, let’s see… I’ve listened a plenty amount of songs these past few weeks, it’s hard to pick only one amongst them. 😞 But I think I’ll go with a rather rock and upbeat choice as I choose Babooshka by Kate Blush in representing my favorite song! ^___^

guileless sylph · 4mo

tib sorry nih, mending beli akun inact aja daripada nyampah suruh follow tapi milih milih buat fbnya.

Hello, guileless sylph! ♡ Terimakasih untuk sarannya! Sebelumnya, maaf kalau tindakan Tiby merugikan kamu… 🥺 Dan jika dirasa dengan follow Tiby memberatkan kamu, boleh banget kok click unfollow lagi ajaaa. Tapi masukan ini akan Tiby pertimbangkan lagi, yaaa. Sekali lagi terimakasih banyak, guileless sylph! Have a pleasant day!! ^~^

guileless sylph · 4mo
guileless sylph · 4mo

Ohiya aku juga pernah beberapa kali beli wording bio cantik dari kamu, itu kapan ya hampir 2 tahun yang lalu kayaknya. Walaupun waktu itu slowresp tapi aku nungguin banget bio kamu HAHAHAH

Oh really? ^~^ 2 tahun yang lalu is such a long time indeed! Can’t believe I’ve run the business for such a long time! Believe it or not, I wish I had the time buat jalanin proper business lagi… later, ya, sayang! I’ll make sure to make it faster with better quality than last season—promise! o___<

guileless sylph · 4mo

Wah tiby’s back! Kamu tau gak tiby kamu tuh it girlnya rp dimataku. Suka liat tiby upchar 👍🏻👍🏻

🥹🥹🥹 ‘emlo, you! Maaci sudah menyambut Tiby di Retrospring!! n_n ‘tis really a humbling moment for me… you had no idea how delighted I am reading this omg! Kalau berkenan, boleh ngga kita followan di Twitter? 🥺

guileless sylph · 4mo

Hey. You just passed by my tl and youre SOOOOOO PREEETTYYYY. I admire you!!!

There’s no way someone sent me this and left me all red just like that… I cannot take it! 😣💖 Hello, sender dear! ‘am a little too enamored by the letter you’ve tossed and helplessly have no words left to get you back! Nevertheless, thank you… thank you for letting me know! Please don’t be strangers!! You can always hit me up because I’d love having such a lovely soul around… ♡

guileless sylph · 4mo

Tiby, kalo boleh tau app yang kamu pakai buat edit itu apa yaa?

Hello, dearest sylph! ✿ Terimakasih sudah mampir ke Retrospringku, ya!! Untuk app sebenarnya ada banyaaak. :D Apps + websites seperti Capcut, Polarr, Photopea—com, dll sangat membantu aku ketika lagi upchar. ^w^ Kalau mauuu tau lebih lengkapnya bisa banget DM Tiby di {i_sa}, ottay!!

guileless sylph · 4mo

Hi tiby!! Balik lagi ya? Aku cuma mau bilang kalo cara kamu upchar adalah kiblat anak rp jaman sekarang, keren banget!!! Keep up being you and your way of upchar. Love it. Btw, dulu kita pernah interaksi dan kamu baik bgt. Semoga bahagia terus, Tiby!

Receiving such a beautiful written message in the inbox is a heartfelt gesture that is truly humbling. Every word crafted with such care has lifted me up from my sorrow and made me feel seen. Reading this letter is surely a wonderful way to start the day, providing a feeling of warmth! It’s a reminder that there is beauty & joy in life,
and that I am beyond honored to have it! Shall we catch up later, sender dear?

ઇઉ · 6mo

Tiby! Are you still selling wording?

OH MY. Pardon me for falling off of time… to answer this question, I must say I’m actually not in a good state to run a BA at this very while. But let’s pin some hope for the future to let me have some spare time to resume my work!! ♡

guileless sylph · 7mo

Kak Tiby! ♡ Boleh tau kamu pakai spasi/blank space apa untuk atur profil kamu? So it's always looks rapi and pretty! 🥺🌸 I've been known you since 2022, anyway, and I always adore how you set your account skjakzjsksks kalau open jasa berguru, bilang ya Kak soalnya aku mau daftar!

No way… this letter got slipped amongst other letters from my inbox, thankfully I’ve given it enough care to dive!! 🥲 My bad, sender! Well, first of all—your words have humbled me in many levels, thus to say I’m honored is understatement…! Ah, also… untuk menjawab pertanyaan kamu, sepertinya aku belum buka jasa ‘berguru,’ dear… big apology!! Tapi be worry less, Tiby akan buka jasa wording lagi jika bertemu waktu yang tepat, yaaa. Tunggu pengumuman lebih lanjut nanti! 🧚🏻‍♀️

Nadine · 45 answers · 7mo

Mau tau nama lengkap OC kalian dong. Dan kenapa bisa pilih nama itu?

Terilyn Amberly Blaine, nothing particular. Just genuinely love how it sounds. 💋

guileless sylph · 6mo

What kinda theme is this?

Hello! ♥︎ Oh my… it took me 2 months to reply, teehee. But well, it is the theme I’ve arranged personally to tone up with the layout I’m using! Is there any problem with it, sender dear? c:

guileless sylph · 7mo

hey tiby, may i know what app you use for long location like yours? thank you for your answers! you looks cute anyway, i love your profile banget!

Hello, you!! ♡ Thank you for paying a visit to my page… the app is called Twitpane, it’s available for android devices! As for me, I always get a help from (twitter.com/pfnus). Kak Koya lends her Twitpane for 1K per each account. Have a pleasant day, dearest sylph. Hope it answers your curiosity… 💟

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link