Saean
1O42PM

I wish I could see the problems as an ordinary stepping stones.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask nicely.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Eleanor Julie. · 12d

If you could teleport anywhere in the world right now, where would you go Sa?

finding nala 🕵🏻‍♀️ · 32 answers · 4mo

menurut kalian, orang yang gampang cut off tanpa alasan jelas itu termasuk red flag gak?

Engga sih, tanpa alasan karena emang kita ngga tau alasannya aja. Tapi aku yakin mereka pasti punya alasan dan mereka ngga punya kewajiban untuk ngasih tau alasan itu. Jadi, aman aja sih.

Ellison · 25 answers · 4mo

Kalo kalian cuma dibolehin makan 1 jenis makanan seumur hidup, kira-kira bakal makan apa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link