R.
MadetoLove

Could outshine the sun itself.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Heart shaped question mark!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 3d

hai kakak cantik, aku mau nanya dong kak Jose kemana ya sekarang? soalnya aku liat kakak deket sama dia. maaf ya aku nanya gini ke kakak, keliatan kurang sopan. makasih >.<

Hi! Jose actually gave me some informations on why he isn't on his main account but I don't think it's my place to talk on behalf of him so maybe you can reach him on Telegram? I heard he is active too on his private account. Just that. (Makasih sudah panggil aku kakak cantik! Malu...)

Anonymous Coward · 8d

Kan jadi 2/5 × 7/2, itu 2 sama sama dicoret aja. Jadi hasilnya adalah 5/7

Anonymous Coward · 8d

suka menulis dari kapann? dan pernah ikut lomba gakkk?

Aku suka nulis dari SMA sebenernya, dulu di wattpad (kelam) hahaha. Cuma aku kurang pede dulu sampai 2023 itu aku nulis untuk diri aku aja gitu, baru pedenya itu 2024. Aku gak pernah ikut lomba karena aku nulis untuk hobby aja, tbh!!! :3

Anonymous Coward · 8d

20/50 × 20/70 =
Note: buka calculator = ure straight

Fuck you 😭😭😭 The threat actually made me scared to use calculator. Ketemu di google btw, soalnya lu gak larang ke google. Jadinya 2/5 x 3½= hasilnya lu cari, gue tunggu!

Julian · 2mo

Top 3 comfort food.

H. Juddengasse · 12 answers · 4mo

If you're about to choose, what would you become? The root, the leaves, the wind, the trunk, the brunch, or the fruit?

Ghiasa. · 4mo

Kak reign mandi bola bawa anduk gak

Zidane Alastair · 7mo

How's your weekend so far, Kak Rei?

It's been a lazy weekend, I slept almost the whole day, hahaha. It is fun so far though! Just got my avocado juice!

Reyan G. · 11 answers · 7mo

Kalau zombie tiba-tiba menginvasi, kamu team survive as human or pasrah jadi zombie? wkwk

Survive as humans! I always think I would want to fight the zombies with my lover.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link