Ello.
Marciello

Your lips, my lips, apocalypse

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Maureen. · 13 answers · 7mo

Hi! How's your October so far?

Aiden. · 8 answers · 8mo

Do you like spending time alone or with friends?

Aiden. · 6 answers · 8mo

What are 3 things that you cannot live without?

Anonymous Coward · 9mo

Pacar lo mukanya mirip pembantu. Cocok jadi pembantu gua. Jelek banget

Pacar gue cantik banget. Orang paling cantik yang pernah gue temuin. Lu kali yang akhlaknya rendah dan bisa ngatain orang kayao gitu. Kalau ada masalah, bisa dm gua. Gausah lu kataij pacar gua. Pacar gua kelewat cantik. Lu kali yang jelek banget banget. Sirik ya lu? Haha. Dm dah bro. Penyakit hati jangan dibiarin kata gua mah.

Anonymous Coward · 9mo

Ello. Kalau aku mau temenan lagi sama kamu, boleh nggak..

Anonymous Coward · 9mo

Mau main sama kamu dong, Ello.

Anonymous Coward · 10mo

may i know when is your birthday

Aiden. · 15 answers · 1y

Love or money?

I can’t choose one tbh.. both are important for me. Living with a lot of money with no love is sucks too. Having both will make my life feel more easier.

V. · 7 answers · 1y

tell me about your favorite food, song, drinks etc! go!

Kalau makanan, i like any kind of noodles. Kalau minuman, baru” suka haus yang crunchy choco sama suka hazelnut milk tea chatime (belum tergantikan sampai sekarang). Jarang dengerin lagu, tapi lagi suka indonesian old songs such as heavy rotation, fortune cookies, cjr all album, blink all album, cherry belle, geisha, viera, and many more. It’s remind me of my teenagers songs.

Aiden. · 13 answers · 1y

Balikan sama mantan karena masih sayang atau mulai sama orang baru tapi belum terlalu sayang?

Gloria Mary · 3 answers · 1y

For those who love to write a lot, how to deal a huge problem called “writer block” which is our biggest enemy? :]

Kalo gue… yaudah let it be aja. Saran gue cari inspirasi kaya “muse” buat lu biar bisa start to write lagi sih. I haven’t write for a weeks too and that’s okay. Pelan pelan aja jangan dipaksa.. kasih jeda dan rehat. Semangat!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link