V.
TheRockstar

In the midst of a dry and barren garden, he stands as a fragrant bloom whose sweet aroma carries you away into a blissful state of mind.

New York
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask immediately before getting lost.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Sh. · 9 answers · 2mo

Any new songs that stuck in your mind?

Sh. · 6 answers · 2mo

Is there anything that you wish to do before February ends?

Sh. · 7 answers · 2mo

Ada kejadian yang baik ga di 2024 sejauh ini?

Sh. · 7 answers · 2mo

Would you rather have somebody to hold or somebody to lean to?

Have somebody to hold on. Soalnya take my hand and hold on tell me everything that you need to say cause I know how it feels to be someone, feels to be someone who loses their way.

Bibil · 4 answers · 3mo

guys, enaknya mandi sambil nangis atau makan sambil nangis........

Cian · 2mo

Kamu sayang aku ngga?

Aku sayang sekali sama pacarku yang namanya Cian Dietrich itu. Pacarku sayang, my love of my life.

· 13 answers · 3mo

Kalian percaya gak sama statement kalau misalnya sering dengerin lagu galau itu nantinya malah bakalan relate atau kejadian kayak lagu nya? Padahal kalian biasa dengerin lagu galau for fun dan karna suka aja 🤔

Biela. · 4 answers · 3mo

I have a crush, but he doesn't seem interested in me, what should I do?

Udah coba pepet tipis-tipis? Kalau tetap enggak kelihatan tertarik.. dan gak pengen confess juga.. kayanya mundur aja..

Nathaniel · 5 answers · 4mo

kalian yang pernah ketemu gue as Mark Lee / Lee Jeno, bosen nggak sih kalo gue main closed agency pakenya dua itu? { terutama pake Mark Lee }

· 11 answers · 4mo

Boleh gak recommend aku lagu fall in love kesukaan kalian?

Nathaniel · 6 answers · 4mo

Selamat akhir tahun 2023, semuanya. siapapun yang menerima pesan ini. Semoga kita bisa ketemu dikehidupan selanjutnya ditahun 2024

Salam, Maximilian Nathaniel / Mahardika Gistara

Bibil · 5 answers · 4mo

guys, kalo kalian lagi gasuka sama salah satu mutual kalian, kalian lebih milih untuk bub, mute, atau biarin aja? 🧍🏻‍♀️

Nathaniel · 8 answers · 5mo

selamat sore, selamat minggu-minggu terakhir di bulan November. saran makanan yang bisa booster mood karena burn out dong? i'm good in everything kecuali sayuran.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link