J, Rushea.
Poems
Edinburgh, Scotland
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Be my guest.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Jaskar Rahadi · 2mo

Hello there, i just passed by some random menfess comment and found your retrospring. Can you follow me back if you don't mind

Adam. · 13 answers · 2mo

Cara ngatasin cemburu (ala kalian) gimana sih?

Saling terbuka itu penting dalam suatu hubungan. Jadi, kalau memang merasa cemburu karena suatu hal, aku milih untuk langsung komunikasiin itu sama pasanganku.

V. elionel. · 9 answers · 2mo

Lagu apa yang kalian sering dengerin akhir-akhir ini?

Eleanor Julie. · 33 answers · 2mo

Eh temen-temenku, if you could magically become fluent in any language overnight, which one would you choose?

Oh.. choosing just one is difficult. After learning Deutsch a few years ago, I wanted to at least achieve B2 overnight. But, if I had to choose between Deutsch and Korean, I think I'd choose Korean.

친애하는, claire. · 21 answers · 2mo

⠀⠀
⋆ ౨ৎ hi, guys! i'm curious about your preferences when it comes to comfort!

suppose you were crying and someone noticed it; what would you want them to do? would you prefer a hug? a pat on the back? i would love to know your soft-spot!
⠀⠀

𖹭 · 54 answers · 2mo

pilih satu diantara pringles, mr. potato, lays, potato q, piattos, chitato, japota, dan potabee! 🥔

𖹭 · 52 answers · 2mo

kamu kalo beli ciki, prefer potato chips atau keripik singkong?

𖹭 · 55 answers · 2mo

menurut kamu mana yang lebih jahat, pesugihan atau santet?

Keduanya sama-sama jahat dan merugikan orang lain. Tapi kalau disuruh milih, jawabannya santet. Karena jelas tujuannya untuk menyakiti atau mencelakakan orang lain, terlebih lagi kalau pelakunya punya dendam. Biasanya korban nggak merasa kalau sebenarnya mereka lagi diguna-guna.

친애하는, claire. · 11 answers · 2mo

⠀⠀
⋆ ౨ৎ pals, do you have any coping mechanisms when you're feeling down or stressed out? i used to cut my hair as a way to de-stress, but i've stopped doing that now! ^_^ what's your go-to strategy to get through tough times?
⠀⠀

Ah, I usually keep myself busy by reading books and learning new dance choreography to distract myself.

친애하는, claire. · 11 answers · 2mo

⠀⠀
⋆ ౨ৎ i would love to know what other people think of folks who love to tweet but keep their comments turned off and aren't super engaged in the interactions. does this behavior sound familiar?

since i've been doing it myself, i'm wondering if there are others out there like me. once again, i would love to hear your thoughts on the subject, please be honest! *extremely curious*
⠀⠀

Nah, I have no problem with that. Terkadang aku juga melakukan itu, termasuk beberapa mutualku yang sering menutup comment section mereka. Cukup lakukan apapun yang membuatmu merasa nyaman, karena itu akunmu.

V. elionel. · 6 answers · 3mo

Kalian kalo kangen sama seseorang biasanya melakukan hal apa? Biar rasa kangen itu ga terus terusan ada

Kalau itu orang yang dekat dan masih saling komunikasi, aku bakal ajak dia ngobrol, sih. Tapi kalau nggak dekat, mending keep sendiri. Coba distraksi dengan ngelakuin hal-hal seru yang bikin kita ngerasa senang dan enjoy sampai lupa kalau tadinya lagi 'kangen' sama orang itu.

Eleanor Julie. · 2mo

What's the last song that got stuck in your head?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link