饾摗.
Racha
Tallinn, Estonia.
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
Asking for candies. 馃崿

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Arsena, D 7 answers 9d

I'm on my reading slump so i want to enjoy the rest of my long weekend with watching movies. Any recommendation which movie should i watch?

Joshea Perrin 5 answers 2mo

When is the last time you guys fall for someone and feel excited to meet and talk to that specific person? I kinda miss being in love :D

馃え 路 4mo

rasha kok aku di-bub...

hi.... kemarin aku pembersihan.... aku ngebub yang lagi gak aktif lama.... MAAAF kalau misal ternyata lagi on unamemu apa biar aku follow lagi.... MAAAF YA. aku ngecek dari

Celine 5mo

achaa! first impression & current impression ke ceyin dong ^-^

Kayaknya gak berubah banyak deh? Firstnya lucu, ramah, bubbly juga. Trus gak disangka nyambung. TAPI TERNYATA WKWKWK tipe bucin yang ditrabas? Tapi sisanya tetap sama!

Joshea Perrin 4 answers 5mo

Holiday szn is just around the corner. Got any plans to execute later? 馃榿

Joshea Perrin6mo

Dulu cita citanya pas kecil termasuk template anak SD enggak, Sha? 馃槀 Kayak dokter atau guru gitu misalnya? Kalo iya apa tuh?

Aku pas sd cita-citanya jadi tupperware... (sampai kelas 2 sd) soalnya temenku dulu pada bawa itu semua termasuk aku. Jadi pengen kayak tupperware. :D Tapi setelah itu kayaknya ga deh.. aku malah kayaknya baru punya cita-cita pas SMP.

Darrell. 24 answers 6mo

Halo, sudah lama tidak menyapa disini. Jadi, ada rencana apa di akhir pekan ini?

Jean 14 answers 1y

If your life was a movie, what would it be called?

Jean 24 answers 1y

What song breaks your heart every time you hear it?

Jujur, BANYAK. Tapi akhir-akhir ini lagi serinh on loop Almost is Never Enough-nya Ari.

Levi Severn 13 answers 1y

If you can choose a college major without considering financial situation and other things, what would be your major?

Jean 11 answers 1y

If your future self went back in time, what would he/she tell you?

Noah1y

Kamu kemana KOK ILANG

Levi Severn 11 answers 1y

Recommend me your favorite go-to food for snack or lunch, please.

Jean 12 answers 1y

Tell me, something funny that happened were you were little?

Jean 10 answers 1y

Klian sdh pke kartu xl blm? Soalny tkut di hp sy egk muat xixiixi

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link