Ruben
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Abel · 4 answers · 5mo

teman-teman would you give me any series recommendation? kalau bisa jangan anime.. 🤷‍♀️

Muggle · 12mo

hello there, Ruben! first of all, sorry for my sudden appearance here. but, may I ask you a favor? lemme kno if you wanna give a favor, ya. thank you so much for the answer!

– 🐇

🎀 · 16 answers · 1y

heyyy saran lagu galau yang lagi sering kalian dengerin dong. selain backburner/enchanted please udah 1000 kali denger😭

Break My Heart Again by FINNEAS dut gue tiap denger masih hancur berkeping keping padahal gak galau

Cella · 12 answers · 1y

Awal juni kalian aman apa udah dibantai?

Lucie ꒰ ˃‌ ᴗ ˂‌ ꒱ · 1y

Abanb Thoughts about Lucie (Hannibillet) dong :3

Dd Lucie HanniBillet yg asli yg dilupain anak Billet trs ajg.. dd anaknya rame banget, talkative, BAWEL BGT KAYAK BOCIL, memenya juga ada ada aja kadanh sama ratu jedag jedug. Thank you dd udah selalu spread positive vibes. Semoga dd happy terus.

Abel · 1y

Udah malu maluin belum hari ini

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link