Ainara Tjahir.
ameathyst

๊’ฐอกใ…ค๐—‰๐—‹๐—‚๐—‡๐–ผ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐—๐—‚๐—๐— ๐–บ๐—‡๐—€๐–พ๐—…๐—‚๐–ผ ๐—๐˜ฆ๐–บ๐—‹๐—ใ…ค อก๊’ฑ
ใ…คใ…ค ๐—Œ๐—๐˜ฆ ๐—€๐—‚๐—๐–พ๐—Œ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐–ป๐—Ž๐—๐—๐–พ๐—‹๐–ฟ๐—…๐—‚๐–พ๐—Œ,
ใ…ค ๐–ป๐–บ๐—๐—Œ ๐—๐–พ๐—‹ ๐–ผ๐–บ๐—‹๐—๐˜ฐ๐˜ฐ๐—‡ ๐–พ๐—’๐–พ๐—Œ.

© 2024 Retrospring ยท About ยท Source code ยท Terms of Service ยท Privacy Policy ยท Patreon
Please, tell me. ๐‘พ๐’‰๐’‚๐’• ๐’…๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’˜๐’‚๐’๐’• ๐’•๐’ ๐’Œ๐’๐’๐’˜?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
kana ยท 23 answers ยท 7mo

kalau dikasih waktu 1 hari buat jalan-jalan sama idolmu, kamu mau jalan-jalan sama siapa?

Lee Heeseung. Aku bener-bener ikutin dia dari acara survival (I-LAND), dimana kita bisa lihat keseharian mereka yang nggak diedit sama sekali. Jadi menurutku baik di depan kamera atau di belakang kamera, heโ€™s such a pure angel. Nggak kebayang betapa gentlemannya dia kalau bisa jalan bareng satu hari aja.

kana ยท 16 answers ยท 8mo

kalau kalian disuruh bikin 3 permintaan yang pasti dikabulin, kalian bakal minta apa aja?

p.s. nggak boleh minta tambah permintaan! :p

Mungkin ini agak beda tapi aku pengen punya tempat terbaik nanti di surga sama orang-orang yang aku sayang, itu aja.

kana ยท 21 answers ยท 8mo

be honest, would you rather hear bitter truths or sweet lies?

Pernah kepikiran pertanyaan ini, tapi sesulit-sulitnya menerima kenyataan, lebih sulit lagi kalau kita menemukan fakta itu sendiri, apalagi dari mulut orang lain. Jadi, mending jujur dari awal (walau pahit).

Grace ยท 1 answer ยท 8mo

Mau tau dong, kalian Introvert atau Extrovert? Dan gimana rasanya?

I think I consider myself as an ambivert, tapi dominannya ke introvert karena energiku benar-benar mudah terkuras selepas kumpul sama orang ramai.

โ‚แข. .แขโ‚Ž ยท 24 answers ยท 8mo

whatโ€™s been your favorite song lately?

I listen to Sasha Sloan a lot nowadays, especially Older and Dancing with Your Ghost.

kana ยท 35 answers ยท 8mo

if you can only choose one, which one will you choose: to love or to be loved?

Ruby. ยท 3 answers ยท 8mo

What do you do when you feel like crying but you can't? Like because of all the stress and pressure you're having that prevent you from crying.

I usually do something that I love (such as writings, watch movies, fangirling, etc) or eat my favorite food to lighten up my mood. If it doesnโ€™t work anymore, I just talk with my friend and do rants a lot. It would be nice to have someone who will listen to you when you need it the most.

kana ยท 36 answers ยท 8mo

tell me, how long was your longest relationship?

kana ยท 35 answers ยท 8mo

kalau disuruh pilih dua opsi di antara brain, personality, dan looks, kalian pilih apa?

Brain and personality. Thereโ€™s something attractive in those who very intellegent. I am such a curious person, it would be nice to have a conversation with someone like that. And you canโ€™t left the personality aside because itโ€™s very important as well.

kana ยท 32 answers ยท 8mo

kalau punya pintu ke mana ajanya doraemon, kalian mau pergi ke mana dulu?

Angeline Hart. ยท 13 answers ยท 8mo

If you could be described through an idol and their image, who comes closest to representing you and why?

Iโ€™ve never seen an idol that representing myself the closest, but now I found the perfect example, Park Minju. Sheโ€™s cheerful around her member but very shy in front of camera, has a tiny-soft voice when she talks, very introvert. But before I know her โ€ฆ it would be Sullyoon.

© 2024 Retrospring ยท About ยท Source code ยท Terms of Service ยท Privacy Policy ยท Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link