kana
sleepingcat

oh, to love and to be loved.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
what's on your mind, dear?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Rezel Athala. · 11 answers · 7mo

Selamat sore menjelang malam! Abipedia fun fact kali ini akan membahas tentang penyu nih. Penyu betina dapat bertelur di tempat yang sama di mana mereka sendiri lahir (site fidelity). Penyu ini dapat kembali ke pantai di tempat kelahiran mereka untuk bertelur, bahkan setelah melakukan migrasi laut yang panjang. Keren ya. Makanya tempat penangkaran penyu tuh di situ situ aja.

A. · 7mo

What's your current obsession?

i think... assignments? aku lagi berusaha buat selesaiin semua tugasku lebih cepat dari biasanya, since i feel like being a deadliner is not a good thing... tapi susah buat berhentinya, doain ya!

Amira. · 1 answer · 8mo

Hi, guys, bolehkah berbagi anime series yang lagi ditonton atau... film?

you should try to watch violet evergarden! it's heartwarming and eye-pleasing. 🤍

Ruby. · 3 answers · 8mo

What do you guys usually do/buy for a self-reward?

· 14 answers · 8mo

kalian kalo makan harus ditemenin sambil nonton gak?

nope! aku dulu pas kecil malah terbiasanya makan sambil baca buku. tapi sekarang udah nggak, hiks.

Alvino · 3 answers · 8mo

Lagi sering dengerin lagu apa aja nih akhir-akhir ini? Spill dong.

Valerie Clairetta D. · 10 answers · 8mo

If you could be any animal for a day, what would you be?

cat, of course. i'll meow to everyone to let them know that i'm proud for being a cat!

Ainara Tjahir. · 8 answers · 8mo

What’s been bothering you lately?

catto · 8mo

What is your favourite video game?

pubg, i think. i used to play it since 2018 (yes, the early seasons). i love the adrenaline rush that i get from it. well, i have to admit that i'm not a pro, hiks, but i do enjoy playing it. i met so many good friends. i truly miss those days.

catto · 8mo

hi hi how was your day?

hi there, dear. thank you for asking, today (or yesterday...) was pretty hectic, but still manageable. i got to attend several classes and shoot a content for redacted. i'm glad nothing bad happened, so its overall rate is 7.5/10!

catto · 8mo

What do you do on the weekend?

mmm, clean my room and do my tasks! i also love to go to random places with my friends. ♡

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link