ATA.
atatouille

A ball of sunshine with such a black cat energy! (。ì_í。)

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me questions!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
♥️ · 27 answers · 5mo

guys nama OC kalian siapa? aku lagi bingung mikirin nama untuk cast AU-ku.. nyang ngga keberatan namanya aku pakai boleh jawab yah :3

El · 5mo

Hello, ATA. A follow back would be nice, have a good day!

♥️ · 5mo

i got your retro from base! so, can you shoot me a follow back? :3

Zed · 5mo

Hi, I got your retro from base, mind to exchange follow wimme and be moots on retro? Thanks in advance.

Hello, Zed! I sent the follow already, and it's a good thing to have you around. 💥

ashter rennauke · 15 answers · 5mo

Ada ngga sih karakter kartun favorit kalian? Kalau ada suka siapa aja?

ashter rennauke · 17 answers · 5mo

kalau kalian di lahirkan kembali kalian milih buat jadi apa?

ashter rennauke · 15 answers · 6mo

suka di panggil "kakak" ngga? Atau prefer panggilannya nama aja?

Emmeline. · 29 answers · 6mo

kalian punya gak song(s) yang udah diputer ribuan kali juga tetep gak bosen-bosen? like the songs still feel the same as the first time you listen to it?

Kurir anonim · 6mo

What is the best thing ever?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link