bakpao

you should think about the consequence of your magnetic field being a little too strong. ♡

tulip garden! 🌷
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
a question a day to get your curiosity away! ☆

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
villain asks! · 10mo

are you valerie?

villain asks! · 1y

What's the biggest turn-off for you?

orang yang dateng kalau butuh doang sama orang yang nggak tau cara menempatkan diri.

villain asks! · 1y

What is your favourite board game?

villain asks! · 1y

What would you do if you had the ability to fly?

villain asks! · 1y

Kenapa gamau pacaran

GAK BILANG GITU??? but here are the answers daripada nanya terus. gue anaknya baperan. kaya, ya gue segampang itu suka sama orang. and the last time it happened, it consumes me. jadi sekarang gue agak takut nih mau naksir atau dideketin orang karena TAKUTNYA YA TAKUTNYA dia cuma love bombing atau cuma manfaatin gue karena gue anaknya 'easy'. karena gue sendiri masih suka susah bedain mana yang beneran suka, mana yang kepo doang. gitu aja sih sebenernya.

villain asks! · 1y

What is your favourite season?

meo · 10 answers · 1y

apa cita-cita masa kecil kalian yang udah terwujud? (aku: pake kacamata 😢)

· 8 answers · 1y

Top 5 face claim kalian di RP (jawab kalau kalian anak RP, kalau bukan boleh skip kok).

Kalo kata temen-temenku: Chuu, Choi Yoojung, Yoo Jiae, Hirai Momo, Wonpil, sama siapa lagi ya cuma itu doang sih—

mayiu ♡ · 1y

hello bello there!, do you mind to follow me back? thankyou ♡

Jolene Everleigh · 4 answers · 1y

Happy February my Jolenetuals! Hoping this month would be filled with a lot of happiness and joy for all of you! Stay hydrated and be happy, everyone ♡♡♡

sweet jolene! ♡ thank you for the wishes... 🥺🩷 wishing you the bestest that you could get in this beautiful february!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link