Jolene Everleigh
hummingbird

I don't know what you heard about me.

⋆˙.⋆。🕊✧ ☁
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Be my guest!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Ellias. · 11 answers · 5mo

Aku boleh tau ga dream date kalian tuh apa?

Kalo aku, aku pengen banget night ride, terus juga pengen stargazing <3

Aquarium date will always be my dream date aku pengen bgt liat penguin/white shark bareng my lover, one day!!! :[

Ellias. · 13 answers · 5mo

GUYS kalo semisal kalian hidup di kota yang mudah banget akses transportasi umum, kalian bakal pilih naik transportasi umum atau lebih pilih naik kendaraan pribadi buat beraktivitas? Alasannya apaa?

Transportasi umum, walaupun capek sumpek tapi seruuu. Soalnya aku bisa liat glimpse of everyone's life. Ada yang sibuk dagang, ada yang ini, ada yang itu. It's fun to see other people's activities. Somehow bikin aku jadi bersyukur juga ternyata masih banyaaak orang yang sama sepertiku!! Bersyukur juga krn mereka jalanin hidupnya sincerely <3

Ellias. · 13 answers · 5mo

mau nanyaa dong, km tuh type yg kalo naksir orang bakal diem diem atau naksir brutal ugal ugalan terang terangan?

(⁠ㆁ⁠ω⁠ㆁ⁠) · 3 answers · 5mo

Sebelum tahun ini selesai, ada gak si target kalian yang belum kecapai? Kira-kira mau kapan target itu kalian capai? Boleh sedikit ceritain gak?

Mau apply kerjaan baruu, di tempat yang emang udah jd tujuanku disana HUHUHU semoga keterima T____T

Candra Wetan · 15 answers · 5mo

hal apa yang bikin kamu bertahan (disaat hampir nyerah)

Most of it, my mother! She's the only one who always supporting me to be better, always there when i needed her the most, she's my spirit, my only medicine even when i fall apart, she picks me up and holds me close. I only live for her

Aisy. · 10 answers · 6mo

Hi! Do you guys have any sad movies recommendation for a good cry? Thank you! 🤍

Fairies · 6mo

What do you do on the weekend?

i did my summary last weekend and continuing myself reading a book before i'm on my readingslump phase again 🤧

Barat Laut. · 6mo

Hello, Ms. Jolene. I'm the sender of ssefnum's menfess. If I may ask you a random question.. do you have a favorite number? Nice to meet you, anyway.

i'm really sorry for the tardy reply, Akio! anyway hello nice to see you here. of course i do, it's 4 and 8! well, it's my kind of lucky charms. i don't know this but i always find myself lucky whenever i got to see these numbers 😆

· 18 answers · 7mo

so hows your August been so far?

its like riding a hella rollercoaster for me yet i still thankful for everything i've been through, by far. hoping many good things come to my life as i manifested it 🧘🏻‍♀️

Fairies · 8mo

pacar lo ada duplikatnya gakk☝🏻

Gaviel Rowen. · 14 answers · 8mo

Hi guys, can you suggest me something to watch, please?

Fairies · 8mo

hello! in case no one told you this yet, then i'll be the one telling you this; you're doing great, you've done your best, and amazing things are coming to you! :) 💫💛

thank you so much for this, i hope you have a good life with lots of happiness each day!!! <3

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link