meo
miong

⋆。°✩ océanno koen, that one reliable friend of yours! ♡₊˚🎀・₊✧

Saturn.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
nyata atau palsu?
This user requires others to be logged in to ask questions.
(Sign in or Sign up)
sherlock · 1y

Stop caper ga ada yg peduli

sorry kalo gue terlihat caper. gue akan lebih caper lagi biar lo makin panas.

sherlock · 1y

Lu caper ya suka ngadu di tl. Gapunya teme maka nya overshare di timeline. Gaada yg mau nemenin? Gimana rasanya ga di temenin? Ups

Luniar, Selene. · 24 answers · 1y

tell me an interesting random fact, it could be about anything.

(e.g blue whale, atlantis, greek history, culture, food, movie, musician, or even your own life)

do you wanna get rich? fly to saturn! there’s a phenomena on saturn called daimond rain because it literally rains diamonds!

sherlock · 1y

Why are you a rotten work. You’re not, Meo. You’re a work or art.

𝓐 · 3 answers · 1y

beri aku rekomendasi film buat ditonton weekend ini ayoooo (jangan horror)✌🏻

sherlock · 1y

Dearest Meo, thank you for being a reliable friend. You save all of your friends from drowning, taking care of them, protecting them. I hope you have someone to save you, Meo. I hope you do.

SENDER…thank you for your kind words T_T that’s very sweet of you! maksih ya, makasih banyak banyak banget. aku gak tau mau bilang apa lagi selain makasih, untuk ucapan dan harapannya. makasih banyak banyak, sender! semoga kamu selalu sehat dan bahagia🤍

Hello, Ara-san! · 8 answers · 1y

What is the best year of your life, and why?

2018! karena di 2018 aku dikasih banyak kebahagiaan setelah melewati tahun sebelumnya yang kayak babi. di tahun 2018 juga aku ketemu banyak manusia baik, dan setiap kenangannya masih bisa aku inget dengan jelas sampe sekarang 😎

G. · 16 answers · 1y

Boleh tau nggak, bahan-bahan kesukaan kalian kalau kalian bikin mie itu, apa aja? Pure bumbu mie aja atau ada tambahan lain, Chef?

bawang merah, daun bawang sama bumbu mie aceh! kalo lagi ada sayur, ditambahin sayur. kalo enggak ada, mie aja sama telor

G. · 12 answers · 1y

Do you ever think that, if perhaps, you were born as an Animal, what is the thing that stands out the most about you? either your fastest run or loudest voice of yours or could you drop the answer?

sherlock · 1y

Oshe, it's mee! I'm so sorry sorry sorry saya gak sengaja kepencet tombol hapus open kktnya, astaga Tuhan teledor banget saya. ㅜㅜ padahal tadinya saya mau biarin open chatnya sampai besok pagi eh malah gak sengaja kehapus... maaf banget Oshe, minta maaf di atas materai.🙏🏻🙏🏻🙏🏻ㅜㅜ that's okay, kamu gak perlu minta maaf soal itu. Saya jadi gak enak bikin kamu merasa bersalah aduh gimana ya..

sherlock · 1y
Jo. · 15 answers · 1y

What your wish for this month?

Avery Grambs · 23 answers · 1y

reading books is an activity that is believed to help relax your brain for a moment when you are stressed, so what’s your favorite book, my dear friend?

i dont have one at the moment but i’m planning to get The Poppy War trilogy!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link