Aji
bramastaji

Chronos must die.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Icey asked 9 months ago · 23 answers

YOU’RE JUST A SAD SONG WITH NOTHING TO SAY.

J. asked 10 months ago · 13 answers

What are some effective ways to cope with feelings of sadness?

Kalo gue, beresin rumah atau kamar, terus dengerin lagu-lagu happy abistu makan yang enak

ara asked 10 months ago · 5 answers

minat lagu galau andalanmu

Arash H. asked 10 months ago · 11 answers

Thoughts about Indomie rendang.

Enak rasanya pas, nggak terlalu heavy, pas SMA makannya itu terus wkwkwkwk

J. asked 10 months ago · 18 answers

Lagi butuh penyemangat. Spill lagu yang bikin kalian seneng!

Anonymous asked 11 months ago

Lagi apa Abg Aji

Anonymous asked 11 months ago

Gak bisa chat, sorry T____T

Anonymous asked 11 months ago

Kangen orba

Anonymous asked 11 months ago

Eh kangen

Kangen gue atau kangen hari-hari di mana kita semua melewati semua ini dengan mental yang stabil non

𝑓𝑟𝑒𝑦𝑎 ‎𐙚 asked 11 months ago

lg apah abg

Lagi gabut aja nih padahal punya tanggungan menjaga wibawa keluarga besar

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link