Hizkia.
hizkia
Anaheim
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Shoot your shot!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Fale · 18 answers · 1y

TL kalian sepi karena gaada base ga sih? Jadi mager on Twitter hoho T_T

dumi · 4 answers · 1y

Guys should i make a new acc? akunku makin kebakaran sb nya huhu :(

Austin. · 22 answers · 1y

Good morning, everyone. What’s your plan today?

Good morning, Austin! Kalau hari ini sih saya mau istirahat karena kebetulan lagi gak begitu enak badan, sambil nunggu toko dimsum kesukaan saya buka kayaknya mau lanjut nonton anime. Austin hari ini kegiatannya apa, nih?

clauraa · 6 answers · 1y

happy fridayyyyy! any plans today??

Happy Monday, Claura! Kemarin hari Jumat saya pergi keluar kota sama temen-temen sampai hari Sabtu. Claura kemarin weekendnya ngapain aja nih? Cerita dong.

Fale · 16 answers · 1y

What do you guys plans for this weekend?

bella · 14 answers · 1y

If your life were a movie or drama, which genre would it be?

bella · 8 answers · 1y

Do yall have any suggestion on how to cope with social battery that nearly died?

Depends if you're an introvert or an extrovert...? 🤔 Kalo introvert biasanya suka me-time, kalau extrovert hangout sama temen-temen deket, mungkin? Gimana?

Hiro · 5 answers · 1y

hi!! suggest me something to do buat menghilangkan homesick di kost, dong. thank you!!

Hmm, apa ya... Rasanya homesick gimana sih? (Gak pernah homesick). Nonton film-film keluarga mungkin seru kali, ya, Hiro? Ada beberapa film Indonesia bagus di Disney+ yang tentang keluarga.

Shanina♡ · 10 answers · 1y

guys guys, would you mind to sharing your favorite Keshi songs? or from others singer is fine too! 🥺🌷

Eros · 13 answers · 1y

what your favourite song?

Ollie. · 20 answers · 1y

Petname kesukaan kalian apa? Kalo aku suka bgt dipanggil 'Kakak' 💀💀

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link