MIYO.
iJournalMiyo

谢谢, 等你准备好了再来见我。

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
我沉默地爱你, 利。

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Gio · 14 answers · 11mo

Any tips for mengurangi rasa gundah, gelisah or panik? 😥

Gebiel Edelio · 8 answers · 11mo

Gimana hari seninnya?

Elaine Wynona · 10 answers · 11mo

You only have one chance to make your wish comes true. What kind of that wish you want?

I want to be THAT rich, absolutely

Gebiel Edelio · 18 answers · 11mo

Menu makan siang favorit kalian apa?

Adelyn. · 7 answers · 11mo

Can you tell me your favorite movie?

Harleey · 5 answers · 12mo

hi guys, gimana kesan dan pesan buat Juli?

Juli, yippie happie banget, tapi aku kayanya mau cut banyak orang untuk menyendiri lagi.

Cowardee · 1y

hi Julie! no matter what, you deserve love, happiness, success, and many good things. there's no doubt!

HUHUHU, I NEED THIS. THANK YOU SENDER. 🩵❤️💙🤍🖤💛💜🧡🤎💚🩶🩷

Elaine Wynona · 11 answers · 1y

Guys, what will you do if you are missing someone's presence but its kinda hard to contact them? Do you have any distractions to keep those feeling away?

Watch movies, read mangas or listening to music (avoid the one who will makes me remembering them).

Hiraéth. ֺ۪ ⭒ ݂ · 18 answers · 1y

what's your goals for this month, pals?

Gio · 6 answers · 1y

Sejauh ini Juli kalian gimana warga? ^_^

Juli udah mau berakhir ya warga, sejauh ini baik-baik aja dan semoga Agustus punya banyak duit HAHAHAHA.

Elaine Wynona · 18 answers · 1y

Please name me just one food that suitable for your, "Ini makanan kalau manusia udah gue pacarin ajak kawin lari kalau perlu," version guys

Harleey · 5 answers · 12mo

malem malem kangen group yang udah bubar hukumnya apa pakk

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link