饾悿饾悽饾悿饾惒
kiky

I 饾樃饾槳饾槾饾槱 for what's 饾枊饾枖饾枟饾枃饾枎饾枆饾枆饾枈饾枔.

鈽嗗健
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
a 饾槶饾槳饾樀饾樀饾槶饾槮 饾槃饾椉饾椏饾棻饾榾 for 饾惁饾悶?
This user does not want to receive anonymous questions.
(Sign in or Sign up)
Rasy 3 answers 3d

Suggest me lagu favorit kalian akhir akhir ini dong <3

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 1mo

Kok masih bela penista agama?

TMI aku sama kecewanya dengan yang lain waktu kasus MV yang lalu, tapi yang di Coachella ini lain hal ya ga ada sangkut pautnya sama hal itu (masalah MV) dan terkait hal itu juga udah pada mass report, basi tau ga?

Nathan 14 answers 2mo

Selamat lebaran sobat yg baik dan tidak sombong

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 2mo

hi, kiki!!! be happy and stay healthy! 鉂わ笍

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 2mo

Iya deh si paling mingyu

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 2mo

hi kiky, are you set your eyes on someone lately?

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 2mo

kenapa pelangi?

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 2mo

You seems happier now, good for u.

Hann 2 answers 3mo

Saran kegiatan untuk jomblo selain jadi desainer grafis dadakan

饾榾饾榿饾棶饾椆饾椄饾棽饾椏饾榾 路 3mo

Are you a real gay?

Yes i am, first of all if you have problem with it you can freely unfollow me if you being not comfortable being around me.

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link