Theo.
plasticrose

I mean it so serious.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ap aj bleh asal sopan.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Daiciiii · 9 answers · 18d

I'm feeling blue lately could you suggest me one of your "galau" songs?

Kesheana. · 2mo

Hi Theo, pardon me for following you so suddenly as I found your retro account from the base exchange session! To start off a friendly journey, may I know which one is your idea of breakfast: fruit pancakes with milk or ramen with eggs?

Hi, Kesheana! It's really nice to see you here. Mmm i think it would be better if i take fruit pancakes with milk, karena biasanya kalau ramen lebih enak dimakan pas makan siang!

Stranger · 2mo

gampangan banget kayanya, sama siapa aja mau. bentar lagi juga ganti lagi.

Ketikanmu seperti gak beragama,,, mending fokus beribadah mumpung lagi bulan Ramadhan daripada merhatiin orang sampe sedetail ini 😋

Stranger · 2mo

Halo, Theo! Aku liat tweetmu yang custom edit itu dan tertarik pengen commiss di kamu. Kira-kira kapan open lagi ya? Please let me know 🥲

Hai! Gw open commis lagi nanti ya abis selesai cuti bersama lebaran. Kalau mau tanya-tanya dulu langsung DM aja gapapa. 😀

Stranger · 2mo

Lagi dekat sama siapa sekarang, The?

Marcello · 2mo

Hanadulset...yeobo🥺

· 24 answers · 2mo

Hey-ho! Mind telling me your top 3 desserts? ^~^ (mine are softcakes, macaroons, and chocolate pudding!) 🫧

Stranger · 3mo

Sejauh ini aman sama Archie?

Azarios · 16 answers · 3mo

Waktu Twitter masih jaman ava telor, kalian dah main belum?

♥️ · 15 answers · 4mo

untuk retrospring mending pakai wonhee i'll it atau rei ive yah? :3

Stranger · 4mo

Ini RP kak Shotaro yang aku kenal bukan ya? Takut salah orang 😭

Sudah liat list OA gw di rentry belum, nder? Liat dulu ya. Siapa tau emang bener kenalanmu. Atau kalau masih clueless langsung DM gw aja.

Dorian. · 4 answers · 4mo

What do you do for fun after a long week of tiresome work? I'm curious.

I'll usually do things that I love like going out by myself for beauty treatments, eating yummy food(s), going to the movies, or just browsing at the mall.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link