Marshall
onlycats

I like being asked

Home
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Wise and kind

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
? · 5d

Hey. Are you ok with female dom or... nah?

Adim. · 9 answers · 12d

Spill cara kalian belajar gimana dong, pengen tau. Siapa tau bisa diikutin hehe.

Taking notes sejauh ini yang paling ampuh, kalau berhubungan dengan angka suka bedah soal atau kerjain contoh soal yang banyak aja!

gab · 18 answers · 14d

tolong saranin k-drama yg seru baru-baru ini? abis nonton pyramid game, bingung mau nonton apa. 🙂

LICOLN · 58 answers · 16d

Bonsoir! Glad to meet you here, what should I call you?

? · 17d

Hey! I'm not sure is that real you or not. But, I just saw your Bumble's card just now, and I accidentally swipe it left... while I want to scroll it down and give it a shot... And then, there's a pop out sayin' "you've missed a potential match". Now, I'm even more sad than ever.

THIS IS SO FUNNY……….. DO REACH ME OUT HERE IF YOU DON’T MIND………… 😭😭😭😭

? · 22d

i love scrolling through your medias! 🫶🏻 may i know kamu pake ip series berapaa?

? · 29d

youre too fine [sigh...]

? · 30d

orang cantik dengan profpic bina cantik... makasih yah kalian berdua karena sudah lahir dan cantik... makasih banyak orang cantik...

? · 30d

hi, im one of the person who did the private qrt on your picture, i didnt talk bad at all, i adore you I SWEAAAAAR IM NOT LYINGGGGG, cuma gue pake private acc ajaaa, happy selalu yaa

? · 2mo

kalo dilihat-lihat kamu cocok sama aku.

odeng · 2mo

Boleh follow ignya gak? Feednya lucuu, tadi lewat tl.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link