Milo.
senyumasu

known as Elle / Damian / Inosaurus / Jovelyn.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Cerita di sini! ✨

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Marcel · 5 answers · 7d

Spill lagu galau andalan dong, need lagu baru

Marcel · 2 answers · 13d

Udah makan belum??

KENAPA NANYA MKAN MLU,, udah donkz sahabat😎☝🏻. Orang hepi harus mkan,,, elukh udah blumz,,??

Aadhya Charvi · 8 answers · 1mo

Good morning, kasih aku saran menu sarapan dong

G. · 7 answers · 1mo

Guys, saranin anime terbaik menurut kalian dong? Yang harus dan wajib ditonton minimal sekali seumur hidup, EH tapi kalo bisa rekomendasiin juga anime yg mirip kaya sxf dong hehehe MAKACIIIW ;)

NGGAK TERLALU NGIKUTIN ANIME, tapi, kemarin sempet nonton "Sakamoto desu ga?" filmnya lucu, prik dikit & fun buat ditonton!

Rafael D. Jeremiah · 7 answers · 2mo

hey, how to cope with your loneliness?

I'm not sure.. Maybe looking for more friend to talk with? Trying to reach out your closest friend? Or maybe trying to enjoy it and consider it as a me time! 🤩

Gisa. · 4 answers · 3mo

Satu kata untuk wasit indo vs uzbek? menyodorkan mic

syp nich · 3mo

if you could pick one out of Doraemon's pocket, what would you choose? ✨

Kayanya pintu kemana saja, deh. So i could escape easily from my stressed and comeback without thinking about the cost i must pay for transport🫠

Gisa. · 5 answers · 3mo

Kalian kapan kembali beraktivitas? (Kelar libur)

Gue selalu beraktivitas di malam hari dem😔☝🏻. Dah kek kelelawar tmanmu enih.

── 🝳 · 3mo

i hope yo know your'e loved. hope things get simpler fo ya, peaceful. spend your days w easy breaths n soft words. you deserve light through your windowsill. i hope it comes your way soon. 🌻🌄

I just open my retro with my stomach full of butterflies, baca ini makin cengar cengir🥹☝🏻. Thank you for your kind words, cantik! 🫶🏻. Hope the beautiful things comes even at your worst dan semoga hari minggunya lancar dan penuh senyum 🩷

Aysele H. Blythe · 34 answers · 3mo

Hai, gimana lebarannya? Kalian masih dapat THR engga?

Kayanya masih, cuma karena belum kemana-mana jadi belum dapet. Aysele sendiri udah dapeg belum?

Rakeysa A. · 46 answers · 3mo

If you could only listen to one song for the rest of your life, what would it be?

Kiss of life - Midas Touch. Lagi suka banget sama lagu itu weh ayo dengerin juga😎☝🏻

Mario Adhitama · 87 answers · 3mo

Spill menu lebaranmu tahun ini.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link