sora
soracchi

you're beautiful and I'm insane

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
aurine · 11 answers · 1y

Phantom Thieves steal the hearts of people whose desires are distorted. If you were to steal someone else’s heart in order to remove the distortion in their hearts, to make them see the error of their ways, whose heart would you steal? Why?

Asla · 11 answers · 1y

Siapa yang relate sama lagu FIFTY FIFTY - Cupid dan kenapa jawabannya aku

aku juga 😂 a hopeless romantic in my life surrounded by couple all the time 😂😭

someone · 1y

Akhirnya Rin WWW, world is healing

mayiu ♡ · 62 answers · 1y

{__/} · ·̩  。  ☆
( •ω•) ෆ 。*  ~ · 。
/つ🧁 a cupcake for youu!!

good luck for today 💗

Julianne · 46 answers · 1y

just checking up on you guys, how are u feeling?

thank you for checking up on me :3 gatau ya biasa aja akhir-akhir ini 😁👍🏻 km gimana kabarnya jul?

Callen · 12 answers · 1y

I’m sending this question at 3, but please answer it tonight at 10 with 3 things that make you happy today 🥺

· 11 answers · 1y

if you have a chance to talk to 7 y.o you, what would you say?

Kairo. · 3 answers · 1y

Apa 3 kata pertama yang muncul kalo liat Richie/Ai itu.

mayiu ♡ · 47 answers · 1y

o-o-oollaaa!!!
𓂃❀ ⋆。˚ ♥ 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒗𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕𝒊𝒏𝒆'𝒔 𝒅𝒂𝒚 to all my friends!! remember it's not just for couples, it's to celebrate love in all forms. love is all around you! you deserve the purest form of love any day, not just on valentine's day. you have a heart full of love and empathy ! ૮⑅ ◜ ◝ ა

wishing you all the love of the world on this day of love and every other day! happy valentine's day my dearest, thankyou for being a my friends ♡⁠˖

MAHI LUCU BANGET SORRY FOR THE TARDINESS REPLY. HAPPY VALENTINE'S DAY CINTAKU <3 semoga yang kamu ketik berbalik ke kamu ya <3

Julianne · 47 answers · 1y

happy val's day <3

someone · 1y

Rin, udah lama gak liat kamu www

I, · 1y

Rin-chan, spill total kerudung rabbani yang kamu punya.

ada 7 moots. hitam 1 trs putih 2 (m sama s, bekas sekolah), abu 1 coklat 2 biru dongker 1 ;) tp yang biru dongker gak pernah dipake 😅

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link