shakie 𐙚
sunsvetz

through an avenue of spires a zephyr’ floats; a bird whistles; a freshet beats away from a choked river.

Switzerland
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
ask me anything <3

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Baby Amelia · 52 answers · 17d

teh sisri atau teajus? tentukan pilihanmu sekarang!

Baby Amelia · 50 answers · 21d

pilih satu diantara pringles, mr. potato, lays, potato q, piattos, chitato, japota, dan potabee! 🥔

Baby Amelia · 49 answers · 21d

kamu kalo beli ciki, prefer potato chips atau keripik singkong?

Baby Amelia · 52 answers · 21d

menurut kamu mana yang lebih jahat, pesugihan atau santet?

curious kitten 🐈🐾 · 25d

What's your type?

mmm.. a guy who is smarter than me, taller than me, humoris, bukan dry texter, sefrekuensi intinya mah, yang bisa diajak bercanda :0

Gebiel Edelio · 7 answers · 1mo

Ada engga, lagu andalan kalian kalau lagi pengen nangis? Saya butuh rekomendasi

𓏲 ๋࣭ ⭑ · 20 answers · 1mo

What song do you usually tuned in to when you fell in love?

Aru. · 7 answers · 1mo

Kalau kalian dikasih kesempatan buat ngulang hal di masa lalu, kalian bakal milih ngulangin hal apa?

kayaknya gada yang perlu diubah deh? karena udah masa lalu juga jadi yaudah, mending maunya dikasi kesempatan lihat masa depan aja :0

Won So-ri · 9 answers · 30d

Sebutin satu sayuran paling kalian gak suka, dan satu yang paling kalian suka dong :3

Sabine. · 1mo

halo shakie! aku sender retro dari ssefnum mind to fb? sebelumnya makasih yaa

curious kitten 🐈🐾 · 1mo

if you could teleport to your favorite anime, film, Kdrama or series, what would you choose? 🎬

i would choose anime, for example Kimi Ni Todoke because i wanna meet my beloved Kazehaya :3

Naina · 13 answers · 1mo

What if someone you never expected say 'i love you' romantic way (not platonic)? How do you respond?

my response depends on who said it, and also depends on the situation. mungkin aku bakal kaget juga, mungkin respon ku kayak, oh? makasih ya. and of course i will try not to say anything that might hurt their feelings :D

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link