Yesha
yumeng

Meow!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Go feed your curiosity!
This user requires others to be logged in to ask questions.
(Sign in or Sign up)
Curious cat! 🐈 · 10d

Yesha, sorry for the sudden question but, do you perhaps set your eyes on someone? I find you cute and adorable

Hii :D ini gak salah orang kah? Anyway yes, I currently set my eyes on someone right now ^____^ hope this answer your question yaah, have a great day :D

Curious cat! 🐈 · 1mo

Ganti lagi pacar nya?

Curious cat! 🐈 · 2mo

What would you do if you could turn back time?

Ellison · 19 answers · 3mo

Udah mulai bosen sama ketupat lontong opor dkk belum?

Kavinsky. · 6 answers · 4mo

Met malem guys, gimana hari ini? Ada cerita yang bikin seneng gak? Cerita yuk!

Hari ini gak ada yang spesial soalnya banyak tidur ^___^ tapi overall oke karena gak ada yang bikin kesel

Ellison · 21 answers · 5mo

Kalian kalo disuruh milih mending makan es krim mint choco seember atau mending gausah kenal dari awal?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link