Antareksa Gheovaris
Gheo

A fulltime procastinator who likes to do nothing.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Don't be shy, just ask me.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Yesha · 7mo

Naksir banget, boleh gak cium?

⩇⩇:⩇⩇ · 7 answers · 8mo

How do you cook your instant noodles? What toppings do you put on it?

I cook my noodle for 4 mins and I usually don't put toppings but telor setengah mateng is my go to.

⩇⩇:⩇⩇ · 8 answers · 8mo

Mention five things you can’t tolerate in your relationship.

⩇⩇:⩇⩇ · 7 answers · 8mo

What’s the most favorite thing about yourself?

Bise kerja under pressure, kalo udah suka sama sesuatu pasti bakal ditekuni bener bener, terus gua anaknya nggak overthinking.

Arleo L. Salvatore · 10 answers · 8mo

Btw kalo aku jadi lontong kalian msih mau tmenan gaksih?

Maverick Anderson. · 8 answers · 8mo

For the one who doesn't have a lover. Are you ready to be in love again or are you not? Why?

Arleo L. Salvatore · 6 answers · 8mo

Biji ketapang 😁 keciput keripik bawang 😋 nastar kembang goyang 😇 wajik rengginang 🥰 manis kue 1 🤪 rempeyek 🤗 dan kue sagu 🤤 kastengel 😁 putri salju 🥶 bolu berkeju 😆

udh stop please gua ngedown banget sumpah. gua tau gua jahat, iya gua jahat. udh stop gua mohon. gua nangis sampe gada suara, karena gua takut orang tua gua denger dan nanya2 ke gua. gua mohon banget please udah, pikiran gua dari tadi udah macem2. please stop..

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link