Jenny
zinnias

17

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me anything ♡

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
cAuL · 6 answers · 12mo

boleh rekomendasi aku film? mau aku tambahin ke watch list nanti.

Greyson Pedro. · 11 answers · 12mo

Saranin menu sarapan dong, tolong. Bingung banget nih.

Kaleandra · 17 answers · 1y

Tell me what movie or series would you always recommend to others.

Money Heist, Girl from Nowhere, Flavors of Youth, Violet Evergarden the series + movies

tunAa! 😼 · 11 answers · 1y

give me darkor, dracin or movies recommendation please

Greyson Pedro. · 10 answers · 1y

Let’s interact, what are your hobbies lately if I may know?

Mirabelle. · 4 answers · 1y

boleh saranin aku satu minuman favorite kalian nggak? it could be anything!

oreo shake kopken, brown sugar xiboba, milktea chatime. kalo homemade aku sering bikin milktea, buat tehnya aku lama lamain ampasnya biar warna tehnya jadi agak gelap, terus no sugar, aku kasih susu kental manis dikiiit aja takarannya pake feeling hahaha

Avery Grambs · 38 answers · 1y

Daily Check #1 WHAT IS SOMETHING YOU LOVE ABOUT YOURSELF?

my lips. kadang insecure sih, tapi banyak orang bilang kalo bibirku bagus, tebel, gampang banget bikin ombre lips. aku juga suka alisku, agak tipis sih, tapi bentuknya bagus banget jadi kalo ngalis super effortlessly :P

wHT- cc??! · 8 answers · 1y

HI, what's your favorite galau songs? :D

my favorite lagu galau all time is Letting Go - Nadhif Basalamah. tapii akhir-akhir ini lagu galauku Over - Kido3008

Ivy · 5 answers · 1y

Saranin aku film dong!

better days! aku nangis nonton itu :( kalo kamu suka anime boleh banget nonton ride your wave ⭐

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link