Adnan
Adnans
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!
This user requires others to be logged in to ask questions.
(Sign in or Sign up)
FINN · 6 answers · 5mo

Lagi apa semua.. 😁

Lagi stopped fighting cause deep down inside, we both know. Just for once, what do you want. Baby, tell me the truth. Do you only love me cause you have to?

yeshi · 8 answers · 6mo

malam malam gini enaknya makan mie kuah atau but i'm letting go i'm giving up 😔

Galau banget? Panas panas banget gini enaknya minum Just for once, what do you want? Baby, tell me the truth. Do you only love me cause you have to?

Yvaine, Miwa. · 4 answers · 1y

What has life taught you recently?

Yvaine, Miwa. · 6 answers · 1y

Tipe cwk kamu yang kayak gimana?

Tipe pasanganku dimasa depan kayak mantan rpku. Gak muluk muluk, minimal rajin, pekerja keras, GAK PATRIARKI, nerima apa adanya sama tulus aja sih.

Yvaine, Miwa. · 7 answers · 1y

How do you recharge your energy kalo lagi drained?

Lily · 19 answers · 1y

Sebutkan nama-nama warga bikini bottom

Spongely, patlily, squidwarly, sanly, krably, planktonly, puffly, pearly, garly.

Lily · 17 answers · 1y

If you had three wishes, what would you wish for?

One wishes, dulu nggak usah terlahir aja biar gak capek hidup, kalau sekarang karna udah hidup ya udah semoga dikasih kekuatan dan kebahagian aja buat jalanin hidup. Kalau elu?

Lily · 17 answers · 1y

Lagu jadul indo yang masih enak didenger sampai sekarang apa ya? 🤣

Lu dengerin playlist di spotify "lagu ftv enak anjritt" aja ly, lagu semua nggak ada yg gagal, yg gagal perasaan lu ke gw aja

Yvaine, Miwa. · 7 answers · 1y

When was the last time you felt butterflies in your stomach?

5 menit yg lalu dibikinin kupu-kupu diperut sama ayang eh mantan eh hts-ku. 🤭

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link